«Живе втілення принцеси, Попелюшки і Красуні»: діти зворушливо підтримали Анастасію Заворотнюк

770

11 років тому зірка серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасія Заворотнюк і екс-фігурист Петро Чернишов скріпили свої відносини узами шлюбу. Вперше вони зустрілися в 2007 році на зйомках популярного шоу «Танці з зірками» і між ними одразу проскочила іскра взаємної симпатії. Вже влітку наступного року Петро зробив Анастасії пропозицію і в жовтні вони повінчалися, вибравши для церемонії невеликий красивий містечко Форос в Криму.

Як почався наш роман? Ми не дивилися один за одним. У нас не було цукерково-букетного періоду. Ми один раз подивилися один на одного. . . і все зрозуміли. Так все і відбувається, коли ти зустрічаєш свою людину! – говорила про чоловіка Заворотнюк.

© Instagram @a_zavorotnyuk

У жовтні минулого року в родині артистів відбулася радісна подія – у них народилася дочка, яку назвали Милою. А кілька місяців тому стало відомо про те, що Анастасія серйозно хвора. Сім’я не розголошує діагноз Заворотнюк і не підтверджує версії раззличных медіа.

Зараз актрису підтримують не тільки друзі і родичі, але й віддані шанувальники. На одній з офіційних сторінок Анастасії Заворотнюк у соцмережах з’явилося лист від її маленьких шанувальників з Воронежа. Вони не тільки побажали актрисі якнайшвидшого одужання, розповіли про те, як вона їх надихала, але і намалювали для неї барвисті картини.

Ось такий лист і малюнки отримали сьогодні від діток з Воронежа, де протягом декількох років Настя була ведучою фестивалю «Стара, стара казка». Так вже склалося, що де б вона не опинилася — якщо поруч є діти, то це означає, що обов’язково будуть зворушливі зізнання в коханні, неймовірні емоції, обнімашки, поробки, малюнки… ❤️ Діти завжди дарували і продовжують дарувати Насті величезна кількість теплоти й добра, і зараз така підтримка просто безцінна. Спасибі вам величезне! Просто не передати словами, наскільки це дорого і важливо! — йдеться у підписі до фото зворушливого послання.

View this post on Instagram

A post shared by Анастасія Заворотнюк (@a_zavorotnyuk) on Oct 14, 2019 at 5:40am PDT

У Воронежі Анастасія вела фестиваль «Стара, стара казка», на якому її знову чекають її численні шанувальники.

Протягом кількох років ви були головною героїнею цього заходу. Ваша незабутня посмішка й сяючі очі надихали, вказували шлях до мрії для багатьох маленьких воронежців. Ви — живе втілення принцеси, Попелюшки і Белль, на яких схожі не тільки зовні, але і силою характеру, добротою і талантом. Нехай наша любов теплим променем підтримки зворушить та зігріє серце. Ми з нетерпінням чекаємо вас на наступному фестивалі! — йдеться в листі.

© Instagram @a_zavorotnyuk

Передплатники почали залишати під цим постом численні коментарі та бажати актрисі якнайшвидшого одужання:

Дай Бог здоров’я Насті❤️

Як багато добрих людей! Нехай Господь не відвернеться від Насті🙏🙏🙏

Як зворушливо ❤❤❤Настуся, выздоравливайте🌹🌹🌹🌺🌺🌺💐💐💐. Ви потрібні 💥💥💥

Приєднуюсь, бажаю якнайшвидшого одужання

Налаштованість на позитивні зміни і тепла від людей! Хай буде все добре

Якнайшвидшого одужання Анастасії! У Білгороді теж багато моляться про неї. 🙏😘🌹🌹🌹

Любимо Вас Настя!! Такий світлий людина як Ви повинен жити і радувати всіх навколо!!💗💓💕 Переживаю за Вас всім серцем, выздоравливайте!!🙏

🙏🙏🙏 Здоров’я Анастасії!!!

Читайте також:

  • Моменти щастя: рідні Анастасії Заворотнюк поділилися рідкісними кадрами з весілля з Петром Чернишовим
  • Екскурсія по будинку: Петро Чернишов та Анастасія Заворотнюк розповіли про життя з донькою
  • Анастасія Заворотнюк розповіла, на кого схожа її 4-місячна донька
Фото на анонс: Instagram @anastasia_zavorotnuk