Ксенія Бородіна розповіла, будуть її дочки вчитися за кордоном

708

Телеведуча Ксенія Бородіна регулярно відповідає на запитання передплатників, влаштовуючи у своєму особистому блозі рубрику «питання-відповідь». На цей раз зіркова матуся пояснила, чому не хоче в майбутньому відправити дітей вчитися за кордон. Вона відповіла, що вважає освіта в Росії гідним, а також зізналася, що не змогла б відправити дітей в іншу країну одних. Також Бородіна відповіла, що сама допомагає Марусі робити уроки.

© Instagram @borodylia

Крім того, Ксенія відповіла на питання про вегетерианстве і зізналася, що вважає, що відмова від м’яса в раціоні дитини неприпустимим:

© Instagram @borodylia

Нагадаємо, старша спадкоємиця телеведучої – Маруся – навчається в престижній гімназії імені Е. М. Примакова. У нинішньому році дівчинка почала навчання в четвертому класі.

© Instagram @borodylia

Ксенія з гордістю розповідає про свою старшу доньку. Дівчинка — кругла відмінниця у школі, вивчає англійську і серйозно займається гімнастикою. Співачка зізнається, що графік у її дочки дуже напружений: підйом в 6.30 ранку, школа, репетитори з англійської та російської мови, а потім тренування. Ксенія каже, що Маруся сама захотіла займатися гімнастикою, а тепер головне завдання мами — не дати їй кинути і довести розпочату справу до кінця. Бородіна впевнена, що необхідно завантажувати дитину по повній, інакше він або піде у віртуальний світ, або будуть лізти в голову всякі дурниці.

© Instagram @borodylia

До речі, Ксенія зізнавалася, що молодшенька має досить непростий характер і впоратися з нею деколи буває складно. Тея, звичайно — батькова дочка і в’є з нього мотузки, а от мама намагається не давати їй спуску.

© Instagram @borodylia
Фото на анонс: Instagram @borodylia