Мій маленький мачо: Анна Седокова пояснила, чому передумала віддавати сина в державний садок

1624

36-річна Ганна Седокова часто ділиться в особистому блозі сімейними знімками зі своїми дітьми. Нагадаємо, у співачки їх троє: 14-річна Аліна від першого шлюбу з футболістом Валентином Белькевичем, 7-річна Моніка, яка народилася від другого чоловіка Анни, бізнесмена Максима Чернявскогпро, і 2-річний Гектор, який з’явився на світ в стосунки співачки з бізнесменом Антоном Комаровим.

Зіркова матуся не приховує дітей і регулярно ділиться сімейними кадрами. Однак на них немає середньої дочки Моніки, так як дівчинка живе з батьком в США і бачиться з мамою лише в літні канікули. І на вимогу дружина не може публікувати кадри з донькою у своєму особистому блозі. Проте нещодавно Аліна, старша дочка артистки, поділилася в особистому блозі унікальним знімком. На ньому дівчинка позує з молодшою сестрою Монікою і братиком Гектором.

Незалежно від того, скільки вам років, коли ви зі своїми братами і сестрами, ви повертаєтеся в дитинство, – прокоментувала знімок 14-річна Аліна.

© Instagram @lalina_one

Анна регулярно ділиться своїми новинами на своїй сторінці, і сьогодні вона розповіла про те, з якою проблемою столкнуась зовсім недавно: цієї осені вона збиралася віддавати сина в державний садок, однак записатися в нього виявилося не так просто, оскільки потрібно було встати у величезну чергу! Цю ситуацію співачка докладно описала в особистому блозі, викликавши величезне кількість відгуків:

А ми з моїм маленьким мачо крокуємо у Новий навчальний рік ! Сьогодні займалася садками цілий день. Йому зараз 2,5 і цієї весни я вирішила віддати його в колектив . З різних причин , але перш за все , хлопець він у нас дуже активний і вже в 2 роки почав домінувати над усім будинку , включаючи і мене і нашу милу няню . І знаходження будинку , прогулянок по вулицях і навіть занять в різних кухлях йому просто було недостатньо. А повірте мені цього у нас було в надлишку, #яжемать ще та і літератури та розвиваючих ігор, карток і т. п. у нас вдома три тонни. Але я відчула , що їй цього мало ! Що товариш жадає більшого ! І пішли ми в приватний садок . Все було добре , так хворів , та часто все одно пропускав, але зате 24 години є камери і діток людина 10 у групі і не всі ходять завжди . Сьогодні пішла в державний садок . Величезний новий поруч з будинком ! Порівняно з ціною, яку я платила за наш садочок 1500 рублів на місяць здалися мені нічим . І така Краса ! Прийшла в сад, записалася на прийом . Мені відразу сказали , що в такі садки чергу за 2 роки. Я подумала «не може бути» Заходжу і мені пояснили , що так , потрібно записатися на сайті держ послуг, стати в чергу і чекати . Я запитала як бути . Мені порадили , щоб пришвидшити процес , а звернутися міністру 😂 Міністра я на жаль не знаю і слабо собі уявляю ситуацію, в якій підніму трубку і кажу «Альо, міністр ? Можете Гектора в садочок влаштувати» 😉 Виходячи з садка запитала скільки діток в групі , мені сказали 30 , а викладача 2 😟 І тут я уявила собі 30 Гектор на 2 викладача 😱 І вирішила , що дзвонити міністру не буду )) І що нам точно зарано ще туди. Ось до такого він точно ще не готовий.

© Instagram @annasedokova

Вона також поставила питання своїм шанувальникам, спровокувавши обговорення у коментарях:

У мене в зв’язку з цим 3 питання ! Матусі мої , за які садки ? Приватні чи державні ? Що робити якщо у тебе немає зв’язків , як влаштувати дитину в нормальний сад ? І може у кого то все ж знайдеться телефон міністра на всякий )))

Читачі особистого блогу співачки поділилися своїми історіями:

😆😆😆телефону міністра немає на жаль 😀🙈 так що довелося на Держпослуги Москви записуватися і чекати черги, і ось зараз, у вересні підемо в сад, але якщо чесно теж страшно подумати як там будуть два вихователя на 30 таких ось Гектор😬😬😬

Так багатодітній матері ж пільги покладені! Без черги все повинно бути☝🏻 хоча можливо чергу багатодітних теж зашкалює 😅 однозначно хороший державний сад! Мої ходили в самий звичайний з усіх звичайних і групі було 12 осіб) і на підготовку до школи не ходили, тому що вихователі добре займалися, все вистачило для школи

Ох яка тема 🔥🔥🔥Віддаю своїх у Приватний сад , там щоранку міряють температуру, дивляться горло, все строго!!15 чоловік максимум!!Якщо багатодітна, і є у саду Ліцензія, то частина грошей субсидує держава!

До речі, нещодавно на своїй своїй сторінці, яку Ганна позиціонує як «розважально-пізнавально-мотивуючий блог», багатодітна матуся поділилася радою з шанувальниками. Вона розповіла, як важливо дарувати своїм дітям любов і говорити правильні слова:

Найважливіше, що ми, як батьки, повинні давати своїм дітям — нашу любов 💗 . Тоді вони розуміють, як важливі для нас, що кожна їхня дія не проходить непоміченим. Велику роль відіграють правильні слова. Ще давно побачила список з семи фраз і вивчила. Це ті сім фраз, які потрібні дітям, в якому б віці вони не були. І навіть мені бувають потрібні такі слова.

Запам’ятайте 7 чарівних фраз, які треба чути кожній дитині:

  • Я люблю тебе.
  • Я пишаюся тобою, я помічаю і ціную твої успіхи.
  • Вибач мене, я жалкую.
  • Помилки — це не страшно, це нормально.
  • Це велике щастя, що у мене є ти.
  • Я тебе слухаю.
  • Ти зможеш це зробити. Ти можеш набагато більше, ніж думаєш.
© Instagram @annasedokova
Фото на анонс: Instagram @annasedokova