Найамбітніший онлайн-кінотеатр запущений в казахстані

367

шанувальники шедеврів казахстанського кінематографа і телебачення можуть радіти. Нарешті з’явився майданчик, де глядачі зможуть знайти фільми, серіали, шоу і мультфільми, а також музику вітчизняного виробництва казахською та російською мовами.

На честь свого дев’ятого дня народження новинний портал №1 nur.kz запускає казахстанський онлайн-кінотеатр nurtv . Користувачі кінотеатру зможуть дивитися контент казахстанського виробництва абсолютно безкоштовно, як на комп’ютерах і ноутбуках, так і на мобільних телефонах .

Розробники онлайн-кінотеатру заявляють , що даний відео-портал в першу чергу буде збирати відео-контент вітчизняного виробництва , особливу увагу приділяючи підбору відео казахською мовою.

Вже зараз представлений багатий вибір жанрів — від розважальних до документально-пізнавальних програм і кіно.

Наприклад, в кінотеатрі вже можна подивитися всі сезони популярного і всіма улюбленого серіалу»күлпәштің хікаялари»! на майданчику викладені більше трьох з половиною тисяч матеріалів, а це – 2 568 годин контенту або 107 діб безперервного перегляду . Тільки уявіть, щоб переглянути все, що на даний момент є на сайті, знадобиться більше трьох місяців невідривної уваги!

«nurtv — це не просто відео-портал, який пропонує своїм глядачам фільми і серіали, це майданчик, який здатна зібрати людей з абсолютно різними інтересами . У нас великі амбіції, ми впевнені, що вже до кінця 2018 року це буде найпопулярніший онлайн-кінотеатр в нашій країні . Уявіть, що в одному місці людина зможе знайти все — від фільмів і серіалів до новин і музики. Це наша big idea, і ми вкладаємо в неї всю душу .

Коли ми створювали цей проект, ми думали, як вітчизняний глядач , проводили опитування, дізнавалися переваги, щоб nurtv був дійсно корисним майданчиком. саме така робота з глядачем допомагає нам вдосконалюватися і робити продукт краще. Nurtv — це глобальний проект, який зроблений разом і для глядача казахстану», — розповідає керівник проекту айгуль мусаіпова.

На сьогоднішній день вже запущені такі розділи, як «серіали», «тв-шоу», «дитяче», а незабаром з’являться «фільми» і «новини» . Надалі планується запустити розділ»музика». Онлайн можна дивитися контент таких телеканалів, як астана, алмати, казахстан, id fashion і фільми кіностудії «казахфільм».

Важливо, що для перегляду фільмів не потрібна реєстрація або підписка.

дивитися найцікавіші шоу і серіали на nurtv>>>