Неймовірна схожість: дочка Тіматі схожа на тата в тому ж віці

648

Батькам завжди приємно, коли діти повторюють їх риси. «Дочка – татова копія», – від таких слів люблячі татусі зазвичай тануть (хоча і не демонструють це). Бабуся 5-річної Аліси Юнусовой, дочки репера Тіматі та моделі Олени Шишковой, продемонструвала, чиї риси обличчя в цьому віці переважають у дівчинці.

Читайте також:Моя маленька трудяжка: дочка Тіматі вразила своєю розтяжкою

Симона Яківна поділилася архівних знімком свого знаменитого сина, зробленим приблизно в п’ятирічному віці. Продемонструвала і фото Аліси, але не в звичному образі, з чубком (це був парик). Ось воно – доказ: спадкоємиця репера – його копія! Той же завзятий погляд, позитивна посмішка. Збігається форма носика, лінія брів.

Ось це так! А я думала, що Аліса на маму схожий, хоча маму я бачила тільки на фото, що були виставлені тут. Зараз розумію, що Аліса — копія тата!

© Instagram @simona280

Передплатники Сімони Яківни поцікавилися в одного з найбільш знаменитих бабусь в Мережі: «А чи є в Алісі, що від вас? Які то може звички або запозичені слова?)»

Смакові пристрасті хіба що))) – зазначила мати репера.

Читайте також:Що вибере дочка Тіматі: балет або хіп-хоп

Користувачі Мережі поділилися своєю думкою про те, на кого схожа Аліса:

Вона так одночасно схожа і на Тимура і на Олену 🙈треба ж

А я думала, що Аліса на маму схожий, хоча маму я бачила тільки на фото, що були виставлені тут. Зараз розумію, що Аліса — копія тата!.

Копія тата)) тільки блондинка як Мама 💕🙌диво генетика.

Нагадаємо, Симона Яківна раніше ділилася кадрами, на яких Аліса копіювала свою зіркову матусю. Дівчинка змінювалася з допомогою перук. Цікаво, що дівчинка вловила навіть міміку моделі! Пізніше Олена Шишкова виклала колажі з цими фото у свій мікроблог.

© Instagram @missalena.92
© Instagram @missalena.92

Цікаво, що буде захоплюватися Аліса Юнусова по мірі дорослішання? Піде по творчому шляху тата чи мами?

А ваша дитина більше схожий на маму чи на тата?

Фото на анонс: Instagram @timatiofficial, @missalena.92