Принципи роботи букмекерських контор

4-22-2021



Букмекерська контора — це компанія, яка здійснює прийом ставок на результати тих чи інших подій, в більшості своїй спортивних. Робота контор побудована на розрахунку коефіцієнтів ймовірності того чи іншого результату, причому не тільки виходячи з реальних ймовірностей, а з урахуванням закладеної маржі . Дізнатися більше можна за посиланням  https://1xbett.info/ Іншими слова, оцінка відбувається таким чином, щоб букмекер мав можливість отримати максимальний прибуток при будь-якому підсумку.

Приклад з монеткою
Для кращого розуміння скористаємося відомим прикладом з монеткою. Як відомо, підкидаючи монетку існує лише два ймовірних результату: орел і решка. Припустимо, букмекерська контора вирішила приймати ставки на дану подію.

З огляду на, що ймовірність абсолютно однакова, коефіцієнт і на випадання орла, і на випадання решка дорівнював і склав 2.0. Два гравці, один з яких поставив 1000 на орла, а інший — 1000 на решку, стали очікувати результат. Припустимо, що випав орел. В такому випадку, букмекерська контора повинна буде виплатити 2000 Першому гравцеві, який зробив вірний прогноз. Але чи така реальність?

Безумовно, ні. Оскільки якщо було б так, то букмекерських контор просто не існувало. Насправді ж, коефіцієнт навряд чи перевищив би і 1.90. Здебільшого-і того менше. Тому чистий прибуток букмекерській конторі мінімально склала б 100. Це і є ті самі вершки, які знімають букмекери. А тому при виборі букмекерської контори варто особливу увагу приділити критерію «маржа», так як на дистанції навіть різниця в 0,1 грає величезну роль.

Кожен поважаючий себе гравець, повинен мати рахунок в декількох букмекерських конторах, що дозволить вибирати вигідні коефіцієнти для ставок. Щоб самому не витрачати час на аналіз і порівняння букмекерських контор, зверніть увагу на наш рейтинг надійних букмекерів – будь-яка контора їх списку гідна Вашої уваги.


Ще на самому початку свого знайомства з букмекерськими компаніями потрібно зрозуміти, що пошук відповіді на питання » як обіграти букмекерську контору?» марна справа. Це пов’язано з тим, що букмекер при будь-якому результаті залишається в плюсі .

За великим рахунком, мова йде лише про ті кошти, які програв хтось інший (другий гравець в прикладі з монеткою). Тому слід лише налаштуватися те, що якщо в результаті виграшних прогнозів буде більше, ніж програшних при середньому коефіцієнті 2, то цього буде достатньо для того, щоб бути в плюсі.

Крім настрою, важливо вибрати для себе ігрову та фінансову стратегію, а також виконувати ряд рекомендацій:

  • Постійно вдосконалювати власні знання.
  • Не вдаватися до великих ставок ва-банк.
  • Вивчати прогнози аналітиків.
  • Визначати завищені коефіцієнти.
  • Грати тільки в надійних конторах.


Перевірені і легальні букмекерські контори:


Як вже зазначалося вище, аналітики букмекерських компаній безпосередньо беруть участь у формуванні та коригуванні коефіцієнтів, прекрасно розбираючись в певних тонкощах того чи іншого вила спорту, а також знаючи основні закони математичної моделі.

Правильно закладені коефіцієнти-запорука успіху контори. Окрему увагу букмекери приділяють коефіцієнтам в режимі реального часу, за якими відповідальні live-аналітики. Цікаво, що сьогодні переважно використовується автоматичний метод ведення live-матчів.