Реальна історія: «Комплексую через маленькі груди…»

905

Судячи з жіночим постів у соціальних мережах, дуже багато незадоволені розміром і формою своїх грудей. Занадто маленька, занадто велика, «вуха спанієля», як ганчірки…

Читайте також:Реальні історії: грудне вигодовування впливає на розмір грудей

Наталя, приміром, засмучена тим, що її форми ну дуже скромні.

Не знаю, який у мене розмір, 1, напевно. Коли надягають бюстгальтер з пуш-ап, то 2. Літо, спека. Купила білизну на гипюре. Грудей не стало. Смішно виглядаю… Фігура така: великий тил і 44-46 розмір, а груди 42. Худий верх, жирний низ. Груша, – https://www.baby.ru/blogs/post/1681523271-430518647/рассказывает про себе автор і звертається до подруг з питанням. – Прийняти себе і жити далі? Або продовжувати парити себе в білизна з купою силікону?

Звезды с маленькой грудью

Яка ж активність почалася! Ось що значить актуальна для багатьох тема.

«Я хвилювалася тільки будучи підлітком. Зараз нормально. Навіть подобається. У подруги четвертий розмір, вона дуже хвилюється за вагітності, що груди збільшиться набагато», – розповіла ЛенаПена.

А от матуся з ніком Сонячна зізналася, що хотіла б опинитися на місці автора посту: У мене великі груди, така важка))) я іноді мрію про маленьку) і до речі мені груша навпаки подобається.

МиЛаШкА, у якої також немає пишних грудей, поділилася своїм досвідом: Зараз взагалі перейшла без пуш-ап. Набагато зручніше. Я ж не винна, що грудях немає. Коли одяг одягаю і дивлюся, що зовсім плоско виглядає, то вже з пуш-ап.

Слово і власниці неймовірно пишних грудей. У матусі Стася КоМнеНаТы восьмий (!) розмір грудей. І ось що вона пише Наталія, у якій, нагадаємо, «одиничка»: Повірте, це краще, ніж у мене… 8 розмір тягати дуже важко — кінець спині.

Mommyтакож звернулася до Наталі, впевнена в тому, що «багатьом чоловікам як раз подобається ваша фігура: невелика груди і великий красивий тил. Думаю, більшість між вашою фігурою (грушею) і зворотного (трикутник, коли є груди, але немає стегон) — обрали б вашу. Куди більш жіночна».

А МамаЛисенка помітила: Я зрозуміла істину, що себе потрібно прийняти і полюбити така, яка є! По суті, чоловік любить не за груди.

І Наталя впевнена: «Дівчат з ідеальною фігурою дуже мало, у кого живіт, у кого целюліт і т. д. Нормальні мужики все ж на характер насамперед дивляться».

А МамаСыночков, яка, судячи з коментаря, теж не відрізняється пишними формами, розповіла, якою вона знайшла вихід із ситуації: Я завжди купую з тонким поролоном. Без пуш-ап. Не люблю його. З гіпюром взагалі ніколи не купую і не купувала ні разу. Не бачу сенсу))) це не для мене. Так і не так жарко в полегшеному з поролоном. Хоч тримає форму.

А ви в якій групі підтримки?

Читайте також:

  • Як зробити груди після пологів пружною знову
  • Чому груди після місячних набухла і болить
  • Реальні історії: грудне вигодовування впливає на розмір грудей
Фото на анонс: © Depositphotos