Стильна битва: Тіна Канделакі повторила модні образи Меган Маркл

879

Особистий блог відомої телеведучої і медіаменеджер Тіни Канделакі можна гортати, як сторінки модних журналів. 43-річна знаменитість виглядає бездоганно. Її образи завжди елегантні, стильні, а часом і зухвалі.

Читайте також:Як завжди бути стрункою: Тіна Канделакі розповіла про «правило 12 годин»

Один з них, коли Тіна Канделакі віддала перевагу сукні з асиметричною спідницею, уважні користувачі Мережі порівняли з тим, у чому перш світ виходила дружина принца Гаррі. Нагадаємо, Меган Маркл носить негласний титул ікони стилю.

© Instagram @tina_kandelaki

38-річна Меган Маркл відрізняється тим, що руйнує модні стандарти британської королівської сім’ї. Герцогиня Сассекская воліє речі, які підкреслюють її індивідуальність. Припустимо, що в сукнях з асиметричною спідницею екс-актриса почувається комфортно. Інакше чим пояснити наявність в її гардеробі схожі образи різного відтінку?

Читайте також:Модний повтор: вагітна Меган Маркл скопіювала образ принцеси Швеції

На думку fashion-блогерів, сіре монохромне плаття, створене Roland Mouret, не перетворило Меган Маркл в сіру мишку. І все завдяки облегающему фасоном, популярним і улюбленим герцогинею вирізу «човником», а також родзинку наряду — асиметричним кроєм подолу.

© Instagram @sussexstylewatch

Схоже плаття Меган Маркл одягала під час офіційного туру по Австралії. Для прийому в Будинку уряду в Мельбурні обраниця принца Гаррі вибрала сукню кобальтового кольору з асиметричною спідницею від бренду Dion Lee.

© Instagram @sussexstylewatch

Відзначимо, що подібне плаття здатне підкреслити красу фігури і візуально не надати зайву вагу лише струнким дівчатам. До вагітності Меган Маркл виглядала саме так. Припустимо, що незабаром герцогиня повернеться в колишні форми.

Читайте також:Від гидкого каченяти до ікони стилю: як змінилася Меган Маркл

А Тіна Канделакі відома своєю любов’ю до спорту і здорового способу життя. Телеведуча регулярно займається в спортивному залі, підтримує себе у відмінній фізичній формі і воліє правильне харчування.

А ось ще одне модне збіг. Меган Маркл в 2018 році відвідала Вімблдонський турнір, демонструючи сорочку в смужку. Схожа річ є і в гардеробі Тіни Канделакі.

© Instagram @tina_kandelaki, @hrhprinceharryandmeghan

До речі, в гардеробі Тіни Канделакі є і плаття в горох, схоже на те, що обирала і Кейт Міддлтон.

Фото на анонс: © Instagram @tina_kandelaki, @sussexstylewatch, @kensingtonroyal