Як вибрати клініку пластичної хірургії

4-12-2021

Існує думка, що кращі пластичні хірурги живуть за кордоном. Також хочемо вам порекомендувати ТЕКСТ. Це твердження вірне, але запізніле на 10-15 років: раніше всі методики дійсно з’являлися в європі та америці набагато раніше, ніж в росії. Але сьогодні вітчизняні фахівці переймають досвід один у одного і відвідують ті ж конференції, що і їх західні колеги. Так що різниця в роботі лікарів залежить тільки від досвіду і обраної методики, а не від держави. Тим більше, роблячи пластику в рідній країні, ви уникнете багатьох проблем, пов’язаних з мовою, грошима і переміщенням, адже після пластики (особливо складної) вам доведеться приходити на обов’язкові огляди і зняття швів. Зробити це куди легше в межах своєї країни.

Багато пацієнтів вважають, що всі операції варто робити у одного і того ж лікаря. І їх логіка цілком зрозуміла: фахівець, який один раз виконав операцію ідеально, на їхню думку, і наступного разу досягне чудового результату. Однак слід звернути увагу на те, що хірург рідко буває професіоналом відразу в декількох областях, тобто однаково добре проводити операції як на тілі, так і на обличчі. Дуже часто хороший ринопласт виявляється необізнаним в питаннях збільшення грудей, а відмінний фахівець з пластику живота і ліпосакції рідко проводить чудову блефаропластику. У медицині важлива спеціалізація. Подумайте: ви ж навряд чи довірите лікування живота стоматолога.

Втім, є й інший варіант для тих, хто не хоче їздити по консультаціях в різні кінці міста в пошуках профі в різних областях – досить знайти одну клініку, в якій працюють відразу кілька фахівців. Відмінний приклад в цьому плані дає академічна клініка, що представляє відразу трьох знаменитих хірургів: олексія боровикова, сергія сизова і олександра абакумова.

Олексій боровиков береться за ринопластику будь-якої складності. В його активі також пластичні та реконструктивні операції на груди: не тільки стандартні збільшення і підтяжка, але і відновлення бюста після видалення молочних залоз. Його майстерність оцінили не тільки в росії, але і америки, де він щорічно проводить майстер-класи.

Улюблені операції сергія сизова-підтяжка обличчя (в тому числі смас-ліфтинг) і пластика повік. При цьому він вміє поєднувати хірургічні та малоінвазивні методи. До нього навіть звертаються за такою рідкісною операцією, як виконання ямочок на щоках.

Олександра абакумова рекомендують як хірурга по тілу, він береться за пластику гомілок, сідниць і живота. Багато пацієнток знають його як відмінного фахівця з грудей: він успішно проводить збільшення, підтяжку, зменшення бюста і корекцію сосків. Під час пластики він також може паралельно прибрати фіброзні утворення в грудях.

Академічна клініка створена на базі центральної клінічної лікарні №1, що дає їй серйозну перевагу перед іншими пластичними клініками — в лікарні постійно чергують хірург і медсестра, які в разі необхідності можуть забезпечити пацієнту допомогу і необхідний догляд. Втім, фахівці академічної клініки теж надають пацієнтам повсюдну підтримку: перев’язки і консультації проводять самі хірурги (а не їх асистенти, як це буває в інших клініках), з ними завжди можна зв’язатися по телефону і задати хвилююче питання. У клініці використовується новітнє обладнання та анестетики нового покоління, що робить операції менш болючими і травматичними.

1 записатися на першу консультацію можна за телефоном: +7 (495) 506-07-20.

Вконтакте

Mail.ru

Ok.ru

Yandex.ru

Google+

Показати ще