Як урізноманітнити сексуальне життя

9-17-2021

Онлайн-тренінг зап розбитий на чотири вебінари, що займають близько години. Можна навіть не виходити з дому. Але це зовсім не означає, що працювати не доведеться. Поле для діяльності досить широке. Ви будете розбирати моменти, що заважають вам бути сексуальними, відпускати провину, страх і сором. Так, я пропрацювала болючі для мене моменти-стереотипи, які вбивали в голову з дитинства мама, бабуся і суспільство: заборони на близькість на першому побаченні, неприйняття анального сексу, сором наготи і нездатність говорити про свої бажання. По ходу тренінгу доведеться виконувати масу домашніх завдань, описувати оргазми, еротичні фантазії, розглядати в дзеркалі своє тіло, займатися медибацией (медитація + мастурбація), згадувати психологічні травми з дитинства і багато іншого. Завдання відмінно допомагають розкріпачитися. До речі, всі учасниці вебінару спілкуються між собою в чаті, діляться історіями і підтримують один одного. Також хочемо порекомендувати почитати про іграшки для дорослих на сайті https://ловенс.укр/

На початковому етапі алекс приділяє багато уваги психології чоловіків, пояснює, про що вони думають, якими мотивами керуються в діях. Я дізналася відповіді на питання, які мене хвилювали: як запропонувати спробувати щось нове під час близькості з партнером, поділитися з ним еротичними фантазіями і взагалі почати говорити про свої бажання. Поради психолога допомагають скорегувати поведінку, а головне — зрозуміти, що хлопці насправді люблять сексуально здорових дівчат. Мей вимовляє коронну фразу:»порядна жінка вмирає одна». Більшості зрозуміти і прийняти це дуже важко.

День другий фактично повністю присвячений сексу. Починається він з обговорення видів жіночого оргазму. І для багатьох, наприклад, стає відкриттям такий факт: щоб точка g почала працювати, її треба «розбудити». Потім детально розбираються попередні ласки. Алекс вчить правильно цілуватися (уявляєте, в більшості випадків ми робимо це невірно), розповідає про ерогенні зони чоловіки і про те, як правильно їх стимулювати, дає сценарій дуже довгої прелюдії, яку можна дробити на частини, а в повному варіанті презентувати своєму партнерові, припустимо, на день народження. Далі приходить час відео зі способами ручної стимуляції статевого органу, потім оральної. Ролики дозволяється знімати на телефон, щоб вдома можна було повторювати пройдений матеріал. Кожен прийом мей коментує і пояснює, чому він настільки приємний для чоловіка, як краще його виконати, на чому зробити акцент. Втім, якщо хтось сумнівається в своїх здібностях, до алексу можна прийти на практичне заняття, де кожна техніка відпрацьовується до автоматизму на штучному члені. Але це вже за окрему плату і доступно тільки тим, хто пройшов базовий курс. За підсумком скажу, що заняття цікаві і дуже розумні. Погодьтеся, адже більшість подібних тренінгів проводять жінки, що, як не крути, часто веде до домислення. Отримати інсайти про чоловіків з рук самого чоловіка-дуже цінно.

Сучасний офіс-лофт, дипломовані сексологи, психологи і фахівці, сертифіковані the american college of sexologists і, головне, безліч курсів на будь-який смак і вибір. Для початку можна прийти на безкоштовні заняття про жіноче здоров’я або ідеальну коханку, де вам дадуть базові знання і навчать незвичайним технікам. А потім вже вибирайте те, що зацікавить більше. Я почала з мінету, а потім втягнулася і побула вже на чотирьох тренінгах. Якщо чесно, то такої кількості корисної інформації про секс я не отримувала за все життя. Для мене стало відкриттям, наскільки важливо займатися вумбілдінгом-качати інтимні м’язи. Це не тільки додаткова насолода для партнера, але ще і безболісні пологи, запобігання опущення матки і здатність скласти конкуренцію тайським майстриням на піп-шоу. Дуже раджу сходити на авторський курс керівника secrets валерії агінської. Він адаптується під запити слухачок — ви приходите з конкретними проблемами і отримуєте відповіді від дипломованого сексолога. Ну і найзручніше — при центрі є секс-шоп, і вперше ви зможете, не червоніючи, задати питання про різні девайсах, вибрати цікаві для вас іграшки і дізнатися, як представляти їх в ліжку партнеру.

Джон-секс-коуч, стриптизер, порноактор і знає про секс трохи більше, ніж всі інші. Він француз, починав з навчальних відео для хлопців на каналі, а потім розробив авторський курс не тільки для чоловіків, але і для жінок. Франція, росія, індія — зі своїми заняттями джон успішно виступає по всьому світу. Як урізноманітнити секс з дружиною, подарувати партнерці насолоду від анального сексу, довести її до оргазму і зробити вагінальний масаж — ця людина знає відповіді на будь-які питання. Джон знімає ролики, консультує по скайпу, а також влаштовує тренінги. Для дівчат у нього підготовлена триденна програма, де є дещиця театралізованості. Перший день-побачення. Тренер пояснює, як спілкуватися з чоловіком, якого ви ще не знаєте, показати йому, що він вам цікавий, на мові тіла. Другий день: ви молоді коханці, і прийшов час першого сексу. Вас навчать розмовляти з партнером, розкуто вести себе в ліжку, чути бажання власного тіла і пробуджувати чутливість точок, що дарують насолоду. Третій день: ви чоловік і дружина, давні коханці. Секс-коуч приділяє багато уваги спілкуванню і гармонії у відносинах, розповідає про те, що хоче чути чоловік і як озвучувати йому свої прохання. Курс виходить дуже насичений і цікавий.

А ще джон проводить заняття стриптизом. Сюди приходять і парами, і поодинці. Джон показує, як красиво знімати одяг, вчить рухам, пластиці. Але найкрутіше-стриптиз-вечірка в кінці тренінгу, коли кожен свій танець виконує сам. І це виходить настільки естетично і збудливо, що ні про який сором мови йти не може.