Євгенія Брік розповіла про відмінності американської і російської системи освіти

1761

Євгенія Брік успішно поєднує кар’єру в кіно і виховання доньки, 10-річної Зої. Дівчинка народилася в шлюб актриси з режисером Валерієм Тодоровським. Зіркова пара разом вже більше 13 років і є прикладом міцних і гармонійних відносин.

Евгения Брик с дочерьюФото: Instagram @evgeniabrik

Зоя, незважаючи на юний вік, вже знялася в одній з головних ролей відомого американського серіалу «ОА», спробувала себе у ролі ведучої передачі про тварин, а також з’явилася в невеликій ролі в новому фільмі її тата «Одеса». Зіркова мама із задоволенням ділиться в особистому блозі чудовими фотографіями і новинами про доньку.

Семья ТодоровскогоФото: Instagram @evgeniabrik

Днями Євгенія дала інтерв’ю журналу «Телепрограма» і розповіла про відмінності між російськими та американськими школами, а також поділилася планами щодо акторської майбутнього дочки.

Читайте також:Все не так: Анастасія Цвєтаєва розповіла про навчання в ізраїльській школі

Відомо, що зіркове подружжя вже кілька років живуть на дві країни і більшу частину року проводять в Лос-Анджелесі, де, звичайно, підібрали дочки відповідну школу. Проте цього року ситуація змінилася і Зоя буде навчатися у столичній школі.

Зої дуже подобається навчатися в школі, вона товариський і відкритий дитина. У неї, крім уроків, завжди купа громадських шкільних заходів. А 1 вересня вона піде в школу в Москві. Система освіти, звісно, різниться, але я думаю, що їй тут буде комфортно і цікаво. В Америці кожен навчальний рік діти в класах міняються і вчителі теж, — ділилася Євгенія Брік. — Це зроблено для того, щоб учні легше спілкувалися, заводили більше друзів. Звичайно, на перервах Зоя все одно зустрічає подруг з попередніх класів, але в цілому кожен рік відбувається така лотерея — і ти ніколи не знаєш, до кого попадеш і з ким будеш вчитися. Американські батьки беруть активну участь в освіті дітей, але вони більш до всього лояльні. Це я порівнюю з собою. Ніхто не робить дитині багато зауважень — навпаки, дуже багато хвалять і радіють мінімуму. Наш менталітет не дозволяє так розслаблено на все реагувати. Думаю, треба шукати золоту середину. Для мене цілком нормально їх ставлення до навчання, але в той же час не хочеться перевантажувати дитину, як це було в нашому дитинстві.

Евгения Брик с дочерьюФото: Instagram @evgeniabrik

Євгенія також розповіла, що літо вони всією родиною провели у рідному місті її чоловіка, Одесі. Саме там він знімав свій новий фільм з однойменною назвою. І, звичайно, він задіяв у зйомках своїх улюблених жінок.

Вона була маленькою татовій музою — неслухняною дівчинкою в одеському дворі, яка лізе до хлопчакам. Так що вона з’явиться на екрані кілька разів. Зоя була абсолютно щаслива: вона стрибала в резиночку, спробувала всілякі ігри у дворі, в які діти тоді грали.

Читайте також:12-річна онука Віри Глаголєвої дебютувала в кіно

З’ясувалося, що, крім серіалу «ОА», Зоя поучавствовала у зйомках кількох короткометражок в Америці. А в Росії їй запропонували роль у фільмі-казці, зйомки якої почнуться восени. Знаменита мама впевнена, що це чудовий досвід для маленької Зої. Однак знову говорить про те, що до своїй кінокар’єрі дочка відноситься як до хобі, а не як до майбутньої професії.

Дочка в цьому сенсі дуже доросла, все вже розуміє, і у неї, крім кіно, є мільйон інших інтересів. Так, коли Зою викликають на якісь дуже цікаві проби, іноді ми з нею ходимо, але ми не з тих батьків, які будуть тягати дитину по кастингах, і у нас немає мрії неодмінно зробити Зою зіркою. Вона грає на фортепіано, серйозно займається танцями і має безліч інших інтересів, — каже Євгенія.

Зоя ТодоровскаяФото: Instagram @evgeniabrik

До речі, раніше, Євгенія вже ділилася своєю думкою про навчальної системи в США. Зіркова матуся зізналася, що пристрій навчального процесу в цій країні їй здається дуже незвичайним, особливо порівняно з її шкільними роками в Москві.

Нагадаємо, що Євгенія Брік познайомилася з майбутнім чоловіком на кастингу в 2003 році. У 2006 році кінорежисер одружився на актрисі, а в 2009 вона подарувала йому доньку Зою. Дівчинка стала першою дитиною для Євгенії, а у Тодоровського є також діти від попереднього шлюбу: син Петро став режисером, а дочка Катерина навчається в МДУ на факультеті іноземних мов.

Читайте також:

  • Євгенія Брік розповіла про американській школі дочки
  • Людмила Петрановська стурбована майбутнім дітей, які навчаються в звичайних середніх школах
  • Один в один: дочка актриси Євгенії Брік – її маленька копія
Фото на анонс: Instagram @evgeniabrik