Як вибрати блискавку та бігунок

3-19-2021

Швейні блискавки-невід’ємні деталі для багатьох предметів одягу, сумок і чохлів для меблів, спорядження для спорту, полювання і туризму, текстилю для дому та інших виробів. . В інтернет-магазині «Оберон» зібраний величезний асортимент різноманітної продукції для виробництва м’яких меблів. Потрібна блискавка на чохол, або бігунок для блискавки ? Шукайте за посиланням бегунок для молнии. Завдяки широкому вибору кожен клієнт з Києва та інших міст України може підібрати і купити швейну блискавку під певну потребу відповідно за бажаної ціною і параметрами експлуатації.

Різноманітність нашого асортименту
Щоб швидко зорієнтуватися в каталозі і знайти підходящу модель, скористайтеся спеціальним фільтром. Він допоможе знайти інформацію про блискавки та бігунки для них по всіляких параметрах:

виду-роз’ємні або нероз’ємні, рулонні і т. д.;
забарвленні зубів і тасьми;
довжина;
кількості бігунків;
типу замку і іншим особливостям.
Серед характеристик блискавок присутні зносостійкість, міцність і збереження справності протягом усього терміну експлуатації, а також доступна ціна. Доставка замовлень здійснюється по Києву та інших містах України .

Як правильно вибрати швейну блискавку?
Для досягнення максимальної естетичності, функціональності і довговічності при використанні виріб повинен відповідати типу тканини і сфері застосування. При цьому слід звернути увагу на характеристики моделей.

Вид блискавки. Фурнітура підрозділяється на роз’ємну, нероз’ємну, рулонну, трансформери. Також зверніть увагу на кількість замків — 1 або 2. Двозамкові блискавки можна відкрити як зверху, так і знизу. Вони часто використовуються при великій довжині для посилення функціональності виробу і забезпечення максимального комфорту. Підвид такої блискавки-R-варіант. Він являє собою нероз’ємну застібку з двома замками.

Довжина. У каталозі є зразки від 9 см (для звичайних блискавок) до 400 м (для рулонних). У деяких випадках допустимо придбання трохи більшої за розміром моделі, ніж потрібно.

Відтінок. Багата колірна палітра допомагає підібрати блискавку точно в тон виробу. Також оригінально виглядають контрастні поєднання тканин і застібки. Завдяки широкому колірному асортименту ви можете купити швейну блискавку насичених або пастельних тонів.

Замок. Автоматичний варіант оснащений механізмом, що запобігає розбіжність блискавки при будь-якому положенні язичка. У декоративних моделях така функція відсутня, і бігунок вільно переміщається по зубах, не закріплюючись. Напівавтоматичний замок фіксує блискавку тільки при опущеному положенні язичка.

Ширина застібки в закритому вигляді. У каталозі представлені вироби 3-10-го типів (3-10 мм відповідно). Чим більше цей показник, тим міцніше виявляється блискавка при навантаженнях, розтягуванні, розриві і т.д. звертайте на це увагу при підборі фурнітури.

Матеріал зубів. Може використовуватися пластик або метал. Пластикові деталі блискавки діляться на підвиди – литий (тракторний) і кручений (спіральний) варіанти.

Щоб не помилитися з вибором, уточніть потрібну довжину вироби і необхідні технічні характеристики. Для тонких тканин і ошатних моделей використовуються потаємні блискавки. Нотку брутальності в виріб вносять варіанти з металу.

Як купити?
Замовити швейні блискавки та бігунки для них з доставкою в інші міста зручно на нашому сайті. З’явилися питання? Зверніться до наших консультантів, і вони нададуть вам необхідну інформацію. Вибрали відповідні за характеристиками і цінами моделі блискавок та бігунків? Додайте їх в» кошик » одним кліком і заповніть поля форми заявки. Також ви можете залишити свій номер, і ми зателефонуємо у зручний для вас час. Крім того, з нашим фахівцем можна зв’язатися через онлайн-чат або по телефону, наведеному вгорі сторінки.