Татів малюк: Вікторія Лопирьова розсекретила обличчя сина

705

35-річна модель Вікторія Лопирьова вперше стала мамою на початку лютого цього року: у неї та її коханого Ігоря Булатова народився син, якого назвали Марком Ліонелем. Вона вже розповіла, чому пара вибрала для нього таке незвичайне — подвійне ім’я:

Перше ім’я нашого малюка — Марк — ми вибрали давно. Ми не сперечалися з цього приводу, так як і у мене, і у Ігоря в роду були Марки. Ім’я мені подобається: лаконічне, сильне. Але у сина є й друге ім’я — Лео. Оскільки хлопчик, мама якого так любить футбол, з’явився на світ 5 лютого, в один день з Кріштіану Роналду і Неймаром, ми розцінили це як знак і вирішили, що друге ім’я буде Ліонель, або Лео, як Мессі.

Виктория Лопырева с сыном © Instagram @lopyrevavika

Варто відзначити, що в особистому блозі Вікторії часто з’являються фото з чоловіком і маленьким спадкоємцем, проте дуже «секретні» — закриті стікерами або зі спини.

Сын Виктории Лопыревой© Instagram @lopyrevavika
Виктория Лопырева с сыном© Instagram @lopyrevavika

Однак сьогодні на особистій сторінці моделі з’явилося фото, на якому нарешті видно личко сина, позирующего разом з татом. Зрозуміти, на кого схожий малюк, поки ще складно, і ми з нетерпінням чекаємо нові фотографії:

© Instagram @lopyrevavika

До речі, зовсім недавно обличчя своєї дочки Марійки розсекретила Лера Кудрявцева. Знаменита матуся раніше публікувала знімки малятка зі спини або закривала її обличчя забавними картинками. А коли Лєра Кудрявцева зізналася, що не може втриматися від спокуси частіше фотографувати спадкоємицю, передплатники припустили – скоро будуть нові фото, на яких Машеньку можна буде побачити.

Дочка Леры Кудрявцевой и Игоря Макарова© Instagram @leratv

А ось інша відома родина — модель Анастасія Шубская і хокеїст Олександр Овечкін — все ще не показують личко свого спадкоємця, якому, до речі, вчора виповнилося 10 місяців.

© Instagram @nastyashubskaya

Нагадаємо, що довгий час Лопирьова приховувала свою вагітність, а офіційну заяву про майбутнє поповнення вони зробила лише тоді, коли округлий животик неможливо було приховати. Народження дитини вона підтвердила в своєму блозі:

В нашому житті сталося неймовірне подія — народився син ❤️! Я так насолоджувалася останніми місяцями своєї вагітності, відчуваючи в собі нове життя і чекаючи цієї доленосної зустрічі 🥰. Наш син народився здоровим і міцним👶🏻! Навіть не очікувала, що все так легко мине. Хоча, з іншого боку, чекала — я була впевнена, що все буде чудово.

© Instagram @lopyrevavika
Фото на анонс: Instagram @lopyrevavika