Вірус перевтоми: Тіна Канделакі розповіла, як зберегти бадьорість і підвищити продуктивність протягом дня

780

43-річна Тіна Канделакі на особистому прикладі демонструє перевагу і результати здорового способу життя, правильного харчування і регулярних занять спортом. До того ж, знаменитість не раз публікувала в блозі фрагменти з тренувань і розкривала свої секрети.

Нещодавно, наприклад, телеведуча поділилася своїми думками щодо бодипозитива та інтервального голодування. В першу чергу Тіна розповіла про свій раціон, в якому немає нічого складного, до того ж, про цих правилах вона вже розповідала у своєму особистому блозі:

Я дотримуюся певного режиму і не називаю це дієтою. В мій раціон входять грінки із спеціального хліба, слабосоленої лосось, авокадо і помідори. Коли я приїхала в Мадрид зі своїм хлібом (пресований, бездріжджовий, без додавання цукру), на мене, звичайно, все косо дивилися, а от дістати мені лосось в готелі так і не змогли, тільки копчений.

Риба і овочі — ось відповідь на всі питання. Людина — істота візуальне. Можна дрібно нарізати хліб, викласти на тарілку салатні листя, розділити огірок на чотири часточки, додати одне яйце — ось вам величезна тарілка їжі.

© Instagram @tina_kandelaki

Варто відзначити, що Тіна встигає дійсно все, що викликає захоплені запитання шанувальників. Сьогодні у себе на сторінці телеведуча вирішила розкрити свій секрет, пояснивши, що вірус перевтоми — справжній бич сучасності.

Отже, чого не потрібно робити, якщо ви хочете зберегти або підвищити свою продуктивність:

  • 🥙є швидко;
  • 🍷 регулярно вживати алкоголь;
  • 🥑 переборщувати з пошуком і вживанням ЗСЖ-продуктів (всі вони мають калорійність і не вирішують питання схуднення);
  • 🚬 палити (нікотин впливає на здатність організму утилізувати жири);
  • 😴 спати менше 8 годин на добу (сон впливає на утилізацію жирів і накопичення м’язової маси);
  • 🚶♀️не враховувати рухову активність (10 000 кроків на день це ваш мінімум);
  • 🏋️♀️не тренуватися;
  • 👩🌾 є мало фруктів і овочів;
  • 🧮 ігнорувати виміри складу тіла;
  • 🤓не знати свою потребу в енергії і не харчуватися з урахуванням цієї потреби.

Вона також підсумувала список шкідливих звичок зауваженням:

Запам’ятайте, всі люди діляться на дві категорії: одним важливо впливати лише на близьке коло рідних і друзів — такі люди ставлять свій комфорт понад усе; іншим важливо впливати на глобальні процеси, і вони завжди перебувають за межами зони комфорту. Хочете бути в другій групі — не робіть наведених вище помилок і не переставайте покращувати якість свого життя.

© Instagram @tina_kandelaki

Шанувальники подякували телеведучу за поради і залишили свої коментарі:

Розумниця , красуня🔥💪люблю і поважаю . Намагаюся рівнятися на Вас не маю стільки сили або волі або ? Не маю! А хотілося б . Буду працювати . 💋

Класні правила! А найголовніше робочі 🙌🏻 все так і є 👍🏻😊

Відмінні поради, аналізуйте складу вашого тіла, ви дізнаєтеся про себе більше👍🏼

Варто відзначити, що Тіна — ще й чудова мати. Нагадаємо, раніше знаменитість була в шлюбі з бізнесменом Андрієм Кондрахіним. У них народилися двоє дітей: Меланія і Леонтій. Після розлучення діти залишилися з матір’ю, однак Андрій постійно присутній в їхньому житті. Дочка Тіни навчається в МДУ на факультеті журналістики і іноді відвідує світські заходи разом з мамою, а Леонтій мріє про кар’єру музиканта і вже зібрав свою групу.

© Instagram @tina_kandelaki
© Instagram @leontii_

Читайте також:

  • Тіна Канделакі поділилася секретним рецептом та порадами по харчуванню
  • Тіна Канделакі показала саме ефективна вправа для стрункої фігури
  • Ідеальний варіант для літа: Анна Седокова поділилася секретами догляду за собою
Фото на снонс: Instagram @tina_kandelaki