При перестановці доданків сума…змінюється! косметичка на двох

347

Вирішили ми з анею@anyamalina зробити спільний макіяж. Однак, при загальних рівних у вигляді косметичних покладів, однакових продуктів виявилося «раз, два і більше».

Як ви розумієте, це нас не зупинило і ось ми тут. У підсумку ми все ж сколлабились. Більш того, у ані вийшли мої улюблені стріли, а у мене її фірмові halo eye. Вибір для мене нетиповий — «розсадження» очей не дуже-то дозволяє, але я ризикнула. Причому ми абсолютно не змовлялися.

наш набір:

  • гелевий олівець lamel professional oh my color gel eye liner 405
  • доглядає тональний засіб-флюїд givenchy prisme libre skin-сагіпд glow 2-n120
  • консилер maybelline eraser eye instant anti age eye concealer light
  • luxvisage matt tint liquid eyeshadow waterproof 12h 105 ash lilac
  • фіолетова туш «маскарад» від relouis
  • палетка «жвава лавандова шиншила» від tammy tanuka
  • пудра-скульптор relouis pro sculpting powder 01 універсальний
  • матова помада mac matte lipstick russian red 612
  •  фіксуюча розсипчаста пудра becca hydra-mist set&refresh powder

Палітри для натхнення

Погнали

Насамперед готую повіки для макіяжу очей. Наношу консилер від maybelline eraser eye instant anti age eye concealer і вирівнюю синці.

Далі наношу на зовнішній і внутрішній куточки очей рідкі тіні від luxvisage matt tint liquid eyeshadow waterproof 12h в красивому холодному 105-му відтінку ash lilac. Акуратно розтушовую пензлем-бочонком. Заходжу на нерухоме повіку.

Повторюю трюк на нижньому столітті, залишаючи «порожню» серединку якраз під райдужкою.

Не зволікаючи, наношу плоскою маленькою пензлем на підкладку з рідких тіней фіолетову матову тінь з палетки «жвава лавандова шиншила». Номер 040. Дублюю схему на нижньому столітті.

Далі беру бузковий сатин (041) і наношу на кордон з матовими тінями у внутрішньому і зовнішніх куточках. Заходжу на нерухоме повіку.

Після всіх маніпуляцій має залишитися місце рівно посередині століття. Нижнього і верхнього.

Туди наношу красивий фіолетово-зелений дуохром (043).

Зачищаю кордону пензлем-олівцем за допомогою матового фіолетового. Круговими рухами, акуратно малюю димчасту лінію.

Потім матовим світло-рожевим відтінком (039) пухнастою пензлем пом’якшую кордону тушевки і висвітлюють простір над бровою.

Оскільки мої очі близько посаджені, прагну трохи розставити їх в різні кути»рингу». Для цього беру світло-сірий сатин з палетки (042) і маленьким пензлем для опрацювання деталей наношу його у внутрішній куточок ока. Простягаю трохи на нижню повіку.

Час кайала. Беру фіолетовий олівець і підводжу обидві слизові.

Мені здається ця вечірка занадто яскравою, тому я фіолетовим матовим відтінком закріплюю олівець, «заспокоюючи» цю історію.

Залишаю простір під райдужкою недоторканим. На середину слизової наношу дуохромный сатин (043).

Так око виглядає більше: яскравий кайл не перервав єдиний малюнок верхнього і нижнього століття, а як ніби його продовжив.

Фарбую вії тушшю в два шари.

З очима все.

черга тону. наношу щільно набитою пензлем флюїд від givenchy.

Покриття вийшло тонким, з природним фінішем.

Закріплюю фіксує пудрою, щоб нікуди нічого раптом не поїхало.

надаю об’єм особі за допомогою скульптора від relouis. Під вилицями, трохи на бічні поверхні чола, по лінії підборіддя і на кінчик носа.

брови. засобів для брів не виявилося, тому я з чистою совістю беру туш і укладаю волоски. Так, відтінок вона надала, але так навіть цікавіше.

без рум’ян не можу , тому хапаю помаду мас. Благо відтінок і фініш дозволяють.

Наношу на вилиці і трохи на область щік і акуратною розтушовую, намагаючись з’єднати все це справа зі скульптором і не зробити чіткої лінії між двома продуктами.

тепер черга хайлайтера. робити нічого. Беру дуохромний відтінок з палетки 043, попередньо поводивши на тильній стороні руки і акуратно невеликий пухнастою пензлем для очей наношу на спинку носа,

Вилиці, під брову, лук купідона.

Взяла саме цей відтінок, оскільки він:

А) цікавіше, ніж світло-сірий сатин

Б) прозоріше, що ближче до текстурі освітлення

З) після фіолетової туші на бровах була не була))

проміжний підсумок

Губи «одягла» в червону легенду — мас russian red. Звичайно, можна було нанести рідкі тіні від люксвізаж. Але мені хотілося з’єднати щоки з губами.

Останній штрих у моєму дивному макіяжі-трохи червоної помади на нерухоме повіку. Таким чином я додаю ту саму гармонію.

Так, макіяж яскравий. Але, як мені здається, цілком собі симпатичний і має право на існування. Дивно підійшов під мій хустку з огірками 😂

Ближче

Звіряємося з осінньої палітрою

висновок

Повторюю заголовок поста » при перестановці доданків сума змінюється!».так, при досить скромному наборі у нас вийшли абсолютно різні макіяжі, легкі у виконанні, але в одному вайбе.

Для мене не в новинку змішувати продукти, використовувати їх в різних іпостасях. Я відчуваю від цього кайф і особливе відчуття відкриття. Виявляється, твоя косметика здатна на набагато більше. Плюс, мозок працює не на автоматі» взяв туш — нафарбував вії», а думає, аналізує і кайфує від новизни.

А як вам наші образи? використовуєте косметику не за призначенням?

Ваша вікторія

У пості взяла участь репродукція картини кандинського «зима»