У деяких регіонах країни школи почали йти на удаленку

301

Причиною стало збільшення кількості хворих коронавірусом.

Школи в деяких регіонах країни почали частково переходити на дистанційне навчання. Так, наприклад, з 22 вересня школярі оренбурга, крім молодших класів і випускників, переведені на удаленку. Причиною стало зростання числа хворих covid-19. За словами керівника росспоживнагляду анни попової, після восьмимісячної стабілізації зафіксовано інтенсивний стрибок захворюваності в 36 регіонах.

» очевидно, що відновлення навчання в школах і вузах і настання осіннього періоду сприяють новому підйому захворюваності. Як далі буде розвиватися епідемічна ситуація, багато в чому залежить від нашої поведінки, від того, як швидко ми будемо вакцинуватися, наскільки масово будемо носити маски»,

– цитують» известия » слова заслуженого лікаря росії, провідного наукового редактора сервісу дистанційного навчання медпрацівників vrachu.ru михайла кагана.

Анна попова, у свою чергу, пов’язала динаміку захворюваності з темпами вакцинації. За її словами, чим більше людей щеплено в регіоні, тим менше інтенсивність росту.

Що стосується єкатеринбурга, то тільки в перший тиждень нового навчального року 12 класів у восьми єкатеринбурзьких школах були відправлені на дистанційне навчання через випадки коронавірусу. В цей же період на домашнє навчання пішли десять груп в десяти дитячих садах. До середини вересня на удаленку вирушили вже майже 90 класів. Причому ще в кінці серпня місцева влада при необхідності допустила введення дистанційного навчання в цілих школах.

.