Червоний, зелений, жовтий і…сірий в одному макіяжі? покроковий фото-урок

417

Ми з @anasko_666 вирішили робити не просто макіяж однаковими продуктами, а й надихалися певною фотографією з добіркою кольорів.

наш натхненник. Фото з інтернету.

Для мене це виявилося складним завданням. Все-таки було 3 дуже яскравих і чистих відтінку (і різною текстурою) + 1 ахроматичний. Довелося кілька днів думати, як же розмістити відтінки і в якому співвідношенні. Тому до такого непростого поєднання підібрала і незвичні (для себе) техніки.

список використаних продуктів:

  • wet n wild photofocus eyeshadow primer
  • nyx glitter primer
  • inglot duraline transforming liquid
  • inglot amc eyeliner gel №77
  • stasyalex matte glaze mg01 white
  • stasyalex matte glaze mg06 magenta
  • juvia’s place the nomad eyeshadow palette
  • jeffree star cosmetics artistry singles solemnly swear
  • sigil inspired tammy tanuka agitator
  • sigil inspired tammy tanuka the queen of hearts
  • sigil inspired tammy tanuka lunar veil.

1) в першу чергу маленьку горошинку бази wet n wild розподіляю по всьому верхньому і нижньому століттю. Це найстійкіша база в моїй колекції! покриття зовсім не липке. Матові по ньому відмінно тушуються.

2) потім на кисть-бочонок набираю чорну підводку від інглот і на руці змішую з декількома краплями дюралайна, щоб вона стала більш рідкою. Цією ж пензлем затемнюю зовнішній куточок і розтягую колір на верхню і нижню повіку, а також трохи відтягую до скроні.

Це прийом допоможе для поглиблення макіяжу.

3) синтетичної плоскою пензлем прикладаючими рухами закріплюю гелеву підводку сірими матовими тінями jeffree star.

4) пухнастою пензлем набираю місячну вуаль таммі танука і проходжу по межі сірого. Вона має найдрібніший помел і дає перлове сяйво, яке згладжує огріхи.

Тієї ж плоскою пензлем детально опрацьовую форму розтушовування, щоб максимально пом’якшити перехід в шкіру.

5) маленькою плоскою пензлем з кукурудзяного волокна наношу білий matte glaze 01 по внутрішній орбітальній лінії верхньої повіки і оттушевываю до носа. Точно також наношу на внутрішній куточок і 1/3 частина нижньої повіки.

Біла підкладка підвищить яскравість матових відтінків, які буду наносити далі. Так як тінт сам по собі має досить рідку текстуру, то в розведенні дюралайном не потребує. Працювати з ним потрібно швидко, за 30 секунд схоплюється.

6) плоскою пружною синтетичної пензлем наношу matte glaze 06 маджента від внутрішнього куточка на 3/4 частини верхнього рухомого століття. Це буде підкладкою під червону слюду, щоб не просвічувало повіку або сірий.

7) поки чекаємо повного висихання тінта в кольорі маджента, частина з білим вже готова до роботи. Зеленим розсипчастим пігментом ми заповнюємо підкладку на половину ширини.

Мені захотілося ще більше яскравості зеленого і я змішую пігмент таммі танука з краплею дюралайна. Маленькою пензлем-язичок з кукурудзяного волокна наношу в саму складку по межі з червоним і розтушовую. Теж саме повторюю на нижньому столітті.

8) тепер прийшла черга жовтого. Набираємо приглушений жовтий з палетки uvia’s place the nomad на коротку плоску кисть з кози і втушевую в зелений відтінок, щоб отримати салатовий і відвести в шкіру.

9) на висохлий mg 06 наносимо nyx glitter primer. Пальцем з кришечки набираю червону слюду таммі танука червона королева і наношу прикладаючими рухами, починаючи з центру рухомого століття.

10) плоскою скошеною пензлем підведенням inglot 77 малюю рівну стрілку середньої товщини і максимально графічну ( щоб краї були чіткими ). Занадто тонка або розтушована не буде давати потрібного контрасту і розмежування кольорів.

Також прорисовую» дзьобик » у внутрішньому куточку і до середини слизової заповнюю чорним. На її зовнішню частину наношу matte glaze 06 magenta. Червоний акцент збирає макіяж в одне ціле.

11) фарбуємо вії, оформляємо брови, зону навколо очей і обличчя звичним для себе способом.

фінальний макіяж