Анастасія Костенко розповіла, як боротися зі страхами в період вагітності

499

25-річна Анастасія Костенко і 32-річний Дмитро Тарасов одружилися взимку 2018 року, а влітку стали батьками дочки, яку назвали Міланою. Зараз вони із задоволенням діляться фотографіями та відео з малятком в соцмережах, не приховуючи її від шанувальників.

А нещодавно стало відомо, що пара чекає поповнення! В честь цього прекрасного події Анастасія Костенко і Дмитро Тарасов поділилися з шанувальниками кадрами з сімейній фотосесії.

Любов творить чудеса, — підписала знімки Анастасія.

Люблю.Не бачу сенсу більше мовчати, мрії збуваються, — прокоментував майбутній багатодітний татко.

© Instagram @kostenko.94

Анастасія активно веде свій особистий блог і часто відповідає шанувальникам на їхні запитання. Нещодавно Костенко розповіла, що вони з чоловіком знають стать дитини вже два місяці, однак розкривати цей секрет поки не збираються. А днями у себе на сторінці молода матуся опублікувала красиві знімки з фотосесії і вирішила знову поспілкуватися з читачами особистого блогу:

🤰🏽 Дивлюся на своїх вагітних і тільки народили подруг і око не натішиться!😍Як же жінку змінює очікування малюка і довгоочікуване материнство❤️!Бажаю кожній чекає це випробувати🤱🏽.Мені здається чи зараз і правда так багато беременяшек?😍 Особливо в моєму оточенні.P.S. Спасибі ще раз кожному за підтримку і теплі слова!🙏🏻 Ця Вагітність навчила мене абстрагуватися від усього і ніщо, крім бажання отримувати і дарувати позитивні емоції, крізь мене не проходить ❤️.P.P.S. Пограємо в питання — відповідь? Перші 10 не залишу без відповіді😋

© Instagram @kostenko.94

Вона також розповіла, що майже не переживає за почуття ревнощів, яке може виникнути у старшого дитини – дівчинки Мілани:

Вона ще дуже маленька, не розуміє 😅

Трошки є, але я не сумніваюся, що ми впораємося 🙏🏻 .В мене вселяє впевненість чоловік, який впевнений на 10000%, що все буде супер( і він жодного разу не помилився). Зуби, коліки, проблемне завершення ГВ, відсутність режиму — все це нас оминуло❤️

А вчора молода матуся вирішила дати поради своїм шанувальницям, які планують дитину або вже знаходяться в прекрасному очікуванні. Вона підняла тему страхів у період вагітності на своїй особистій сторінці:

Страхи у період Вагітності🤰🏽⠀Трохи відійду від теми, одна передплатниць попросив озвучити хвилюючий її питання. Страхи перед плануванням вагітності.Чесно кажучи, я не боялася нічого. Так сталося, що через кілька годин після пологів я і коханий попередили лікаря: чекайте нас через рік 😅. Перша вагітність була більш волнительна( або гормони пустували або поруч знаходилися люди, які нічого позитивного не несли 🤷🏽♀️).В цю усе простіше і легше. Вже все знаєш і як Сусанін-герой всіх манишь за собою, мовляв, хлопців, я тут була і все знаю. Йдемо, не страшно!😅🤣⠀Практично так і є. Потихеньку йдемо до своїх цілям і це не може не радувати🥰😍! Важливо, щоб чоловік теж хотів ще однієї дитини( не словесно, а своєю допомогою демонстрував готовність). Ну і ви, звичайно ж, в першу чергу.Боюся я любити менше або більше Мілашу, ніж другого? Іноді думаю про це, але мене підкорює впевненість коханого, що все буде супер ( звичайно, якщо він так думає, то так все і виходить).😌⠀Боюся я набрати багато? Немає. Я прислухаюся до рекомендацій свого лікаря і на першому місці у мене потрібні організму продукти, а потім вже хотілки. Мені пощастило: 1) генетика, 2) бажання співпадають з рекомендаціями. Розтяжок немає, хоча я не обливаюся маслами( в першу вагітність загонялась, а зараз зрозуміла, що все ок👍🏻), стежу, щоб шкіра була сухою і просто зволожую. Зони сідниць і зовнішню сторону стегон масажую з допомогою вакуумних банок( вони недорогі й ефективні!). Тим більше, я ніколи не була водохлебом, а значить потрібно запобігати появі целюліту під час вагітності.⠀P. S. Фух, сподіваюся нічого не забула і була вам корисна 😅

© Instagram @kostenko.94

Читачки особистого блогу зірки дякують їй за корисні поради і розповіді про особистий досвід:

Настя🤗всього самого доброго для вас бажаю. Пости всі позитивні і корисні. Щастя вашій родині і процвітання. У мене троє діток 🙈🤗нічого не бійтеся, все буде добре 😍

Вас послухаєш і почитаєш і сама захочеш йти за другим малюком 🙈🙈🙈 Відмінні пости, Анастасія ❤️ Але я боюся, що не впоралася б з погодками… 🤨👋

Які ж ви чудові😍😍одне задоволення дивитися на вас🙏🏻🥰😘

Нещодавно став відомий термін, на якому зараз знаходиться зірка: 24 тижні, а це значить, що народжувати вона буде вже в лютому. До речі, на другу дитину знаменитості зупинятися не збираються:

Чоловік хоче багато😅 Я теж, але питання у віковому проміжку 😊

Минулого разу Анастасії поставили питання про перші пологи, на що вона відповіла дуже розгорнуто:

Не боюся. Цей день був неймовірним і зворушливим до глибини душі. Я так розчулилася і написала у замітки все, що пережила, і кожен раз, коли перечитую – навертаються сльози. Ми були з коханою від початку до першої зустрічі з донечкою (кокгда розпочався сам процес, пішов у сусідню кімнату). Я побачила в той момент багато чудових моментів, але головне – я побачила, як народився у ньому папа.

© Instagram @kostenko.94

Варто відзначити, що малятко «Мілана» вже щосили готується стати старшою сестрою, судячи з відео, яке опублікувала її мама в своєму особистому блозі. У ролику Мілана поки невміло, з допомогою папи возить коляску з іграшковим дитиною по дитячій ігровій кімнаті.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 2, 2019 at 7:00am PDT

Фото на анонс: Instagram @kostenko.94