З любовю завжди смачніше: Тетяна Навка разом із 5-річною донькою приготували обід для тата

1035

44-річна Тетяна Навка — не лише славетна російська фігуристка, але і щаслива дружина і турботлива мама двох доньок, 19-річної Олександри, народженої в шлюбі Тетяни і фігуристи Олександра Жулина, і 5-річної Надії від нинішнього шлюбу з прес-секретарем президента РФ Дмитром Пєсковим. Зіркова мама не приховує спадкоємиць і часто ділиться сімейними кадрами та новинами про дочок.

Олександра довгий час жила в США. Зараз дівчина навчається в МДІМВ на факультеті міжнародних економічних відносин і будує музичну кар’єру під творчим псевдонімом Алексія. Тетяна у всьому підтримує дочку і впевнена, що у неї прекрасні вокальні дані.

Татьяна НавкаФото: Instagram @tatiana_navka

Молодша Надя вже стала головною зіркою в особистому блозі мами. Дівчинка відмінно плаває, вивчає китайську мову і робить перші успіхи у фігурному катанні. У червні цього року Надя вперше взяла участь у змаганнях і посіла перше місце. А днями знаменита мама з гордістю показала відео тренування молодшої дочки. Численні шанувальники захоплюються Надійкою, адже вона не пропускає тренування навіть на літніх канікулах і щосили готується до нового сезону.

Читайте також:Тетяна Навка показала, як пройшло перше змагання 4-річної доньки

А вчора Тетяна розповіла і показала в особистому блозі, як вони з молодшою донькою готують для улюбленого папи борщ. Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Navka (@tatiana_navka) on Aug 30, 2019 at 9:51am PDT

Чесно зізнаюся, давно не готувала борщ. А це одна з моїх улюблених страв. Наш перший спільний з Надією, домашній Борщ!!! Ми дуже старалися, і у нас вийшло дуууже смачно! Бо з любов’ю! Особливо, для тата!!! — підписала кадри екс-спортсменка.

Захоплені шанувальники залишають компліменти Тетяні та її доньці і впевнені, що борщ вийшов дуже смачним:

Тетяна, ви прекрасні! Все встигаєте! Молодець!

Гарний борщ! І правильно, що густий ! Я теж такий готую !!! Молодці дівчата!!!

У кожного різний смак і кожен готує як йому подобається, навіщо нав’язувати свою думку. Молодець Тетяна і дочу привчати треба все вміти робити

До речі, 21 серпня Надійка відзначила 5-й день народження. В честь цього олімпійська чемпіонка написала зворушливий пост у своєму особистому блозі, опублікувавши архівні фото новонародженої дівчинки:

Моє щасливе ранок п’ять років тому! Наш маленький клубочок щастя, ніжності і чистоти, який перевернув наше життя і дав нові сили, емоції, енергію, любов!!! З кожним роком наш ангел зростає, даруючи все нові відчуття від кожного свого кроку! Це вічна любов, вмешающая в себе нескінченну кількість граней емоцій і сили почуттів!!!

Пізніше щаслива матуся поділилася фотографіями зі свята: на них малятко задуває свічки на святковому торті в яскравому ковпаку серед різнокольорових кульок, а також позує з коханою мамою, тримаючи в руках букет троянд.

Фото: Instagram @tatiana_navka

Наша мета, щоб дочка була гармонійною і щасливою людиною, знайшла себе. Тому з малих років направляємо і всебічно розвиваємо. Надя каже: «Коли стану дорослою, буду виступати на сцені». Правда, поки не уточнює, на який, – з посмішкою говорить про доньці Тетяна.

До речі, днями ще одна зіркова мама поділилася простим і неймовірно смачним рецептом сезонного супу з опеньків. Популярна актриса, громадський діяч і мама трьох синів Марія Кожевнікова зізналася, що не вважає себе великим кулінаром, так як до народження дітей на це просто не було часу. Однак зараз вона із задоволенням готує для чоловіка і синів.

Читайте також:

  • Тетяна Навка поділилася секретами виховання своїх дітей
  • Моя маленька балерина: Тетяна Навка опублікувала фото з занять 4-річної доньки
  • Як мама: 4-річна дочка Тетяни Навки готується стати чемпіонкою
Фото на анонс: Instagram @tatiana_navka