Весільна сукня принцеси Беатріс буде не таким, як у інших королівських наречених

1517

30-річна принцеса Беатріс, старша дочка принца Ендрю і Сари Фергюсон, і її коханий, італійський мільярдер Едоардо Мапелли Моцци, зв’яжуть себе узами шлюбу в 2020 році. У ці дні в королівському палаці йде активна підготовка до торжества.

 Принцесса Беатрис и Эдоардо Мапелли Моцци© Instagram @theroyalfamily, @sarahferguson15

Детальніше:Вже наречена! Принцеса Беатріс і її коханий оголосили про заручини і показали кільце

Цікаво, як буде одягнена наречена? Який відомий дизайнер буде створювати її весільне вбрання? Однак, як відзначають зарубіжні видання, посилаючись на неназване джерело в королівському палаці, принцеса Беатріс навряд чи вразить уяву тих, хто очікує побачити її в розкішній весільній сукні.

Великий день Беатріс навряд чи буде транслюватися по телебаченню. І це може означати, що дизайнери не захочуть її одягати, — цитують інсайдера журналісти.

Згадаймо, які весільні сукні були в інших королівських наречених. Розкішне плаття Кейт Міддлтон для офіційної церемонії було створено дизайнерами бренду Alexander McQueen. Для старшої внучки королеви Зари Філліпс весільну сукню створював королівський кутюр’є Stewart Parvin. Меган Маркл виходила заміж у сукні, створений дизайнером бренду Givenchy. Принцеса Євгенія, молодша сестра принцеси Беатріс, довірила створення свого весільного плаття дизайнерам молодого бренду Peter Pilotto. Леді Габріелла Віндзор пішла під вінець в сукні, авторство якого належить дизайнерові Luisa Beccaria.

© Instagram @royal.addicted, @luisabeccaria, @british.royal.style, @ms.meghanmarkle_forever, @katemidletonroyal

І справа не тільки в сукні… Як раніше зазначалося, принцеса Беатріс вирішила в цілому змінити традицію святкування весіль. Так, вона не хоче грандіозного свята у Віндзорі! Старша дочка принца Ендрю планує скромну церемонію для близьких. І, можливо, дійство відбудеться на задньому дворі будинку її батька Royal Lodge.

Читайте також:Такого в королівській родині ще не було: у принцеси Беатріс буде особливе свідоцтво про шлюб

Є думка, чому принцеса Беатріс має намір відмовитися від трансляції весілля. Вона хоче позбавити себе від збентеження, яке відчувала її молодша сестра. Нагадаємо, телеканал BBC відмовився від ведення прямого ефіру з весілля, так як, на думку керівництва, це подія свідомо не могло бути рейтинговим. Тим не менш, телеглядачі побачили церемонію: відео передавав місцевий канал ITV, а також ряд королівських соціальних мереж.

© Instagram @livingindurhamcommunityblog

Читайте також:Не так, як у всіх: принцеса Беатріс розповіла про своє майбутнє весілля

Відомо, що весілля принцеси Беатріс буде оплачена за рахунок особистих коштів, а не за рахунок платників податків. Імовірно, це рішення не привертати увагу громадськості до весілля пов’язано з негативною реакцією на святкову церемонію її молодшої сестри Євгенії, яка вийшла заміж в 2018 році. Нагадаємо, подія обійшлося британцям приблизно в 2 мільйони фунтів стерлінгів (161 714 220 руб.). В основному це були витрати на забезпечення безпеки.

Як ви думаєте, яку весільну сукню у принцеси Беатріс – розкішне або скромне?

Фото на анонс: Instagram @wedding_magazine_russia, @theroyalfamily