Вогонь! 33 сумнівних ради, які свекрухи дають молодим мамам

577

Кому пощастило зі свекрухою? Такий, щоб її поради були мудрими, цінними, завжди на користь. Припустимо, що знайдуться щасливі дівчата, хто відповість: «Це про мою свекруху». Але, як правило, щасливий квиток у вигляді люблячої мами чоловіка дістається лише деяким. Тому матусі діляться висловлюваннями, які щедро роздають матері їх обранців.

Читайте також:Реальні історії: свекруха псує життя молодої сім’ї

Таку добірку склала і Людмила:

У мене не свекруха, а «джерело мудрості». Вона на будь-яку ситуацію знайде раду. Ось деякі з її скарбнички.

Молоко потрібно зціджувати, бо воно застоюється в грудях і скисає. Ти годуєш дитину скисшим молоком, тому у нього животик болить.

Підгузник дівчаткам носити не можна, тому що у них там зростається. Назавжди!

Прес після кесаревого треба качати через 2 тижні після операції, тому що інакше м’язи забудуть, як їм повернутися в форму.

Дитину треба додатково поїти соком в 3 місяці, а то звикне до твого молока і ніколи не буде пити сік.

Якщо дитина просить груди частіше, ніж раз на три години, у тебе не вистачає молока! Дитя голодує!!!

Моя свекруха сказала мені, що коли полізуть зуби, треба з ним стукати обручкою.

У дітей мерзнуть тільки ступні і попа. А інша частина ноги не мерзне, тому що там КІСТКА! Тому дитину в шкарпетках і підгузку можна зараз виносити на сонечко

6-ти місячна дитина, коли їсть пюре, брудниться тільки тому, що годую її з пластикової ложечки, а от якщо годувати з металевої, то дитина не буде бруднитися.

Обов’язково груди перед кожним годуванням мити, бо на ній ПИЛ

Як це, не мити груди перед кожним годуванням???????? груди ж потіє і дитина весь цей піт разом з молоком з’їдає

Хлопчикам до п’яти років шоколад їсти не можна, впливає на потенцію.

Свекруха моя (логопед) говорить, що не можна дитині рибу давати, поки не заговорить. Риби ж німі — і дитинча німий буде

Необхідно давати дівчинці щодня ложечку тертого яблука з медом і лимонним соком, а то у неї статева система не дозріє!

Виявляється, Сирсы — шарлатани, які спеціально написали таку книгу для НАШИХ ДІТЕЙ, щоб вони виросли слабкими і залежними, щоб Росія не загрожувала Америці

Ви в якій температурі купаете? Ви знаєте, що кожен день треба ПІДВИЩУВАТИ градус!!!

Мені моя мама порадила — не можна, щоб дитина при включеному світлі спав — очі ВИЦВІТУТЬ.

Ще у нас очко з народження гноївся (плівочка не зійшла, потім промивали). Так свекруха мені сказала, що це від того, що займалися сексом до пологів, і в око доче потрапила… здогадайтеся що

Ми з сином вболіваємо вітрянку. дзвонить свекруха і заявляє, що нам треба білизну нижнє наше вивернути навиворіт і за кватирку вивісити. Це ж вітрянка, її вітром здує…

Пропонувала відразу після пологового будинку не годувати вночі, мотивуючи це тим, що у неї зараз чоловік (вітчим мого чоловіка) постає ночами і їсть (65 років) і все тому, що його мати годувала вночі грудьми довго.

Речі дитину не можна сушити на заході, а купати його після дванадцяти годин теж не можна.

Щоб дитина була розумною, потрібно зберегти його відвалився пупок, покласти його в мішечок і дати розгорнути в три роки.

Щоб дитина був багатим, необхідно підстригти його над шубою.

Моя свекруха порадила ніж покласти під подушку дитині, щоб погані сни не снились, мовляв дитина вночі прокидається і плаче

Говорила під час першої вагітності ще: тобі не можна зараз морозиво є, дитини застудиш.

Чому не пеленаешь, у дитини ж все таке маленьке, раптом відірветься?

Радила в вагітність пити не більше 1.2 літра в день. Нібито, якщо багато пити, то буде багато вод, кіт тиснуть на голову дитини і дитина буде тупий

Я якось сказала свекрусі, що у моєї дочки найулюбленіша з каш — гречана. Відповідь мені був наступний. «Один мій знайомий дуже любив гречку. Так у нього виросла голова. Була 58, стала 60. Так що дивись!»

Свекруха не приїхала на виписку з пологового будинку. Потім подивитися на онука теж не поспішала. Чоловік, стурбований, подзвонив їй. «Сину, — каже свекруха. — Я тут на дачі важливою справою займаюся, копаю Наташі (мені то є — прим. авт.) мокриць. Я прочитала, що годуючим мамам дуже корисно їсти мокриць».

Читайте також:Монолог мами: «Я хочу народити дочку, щоб не стати шкідливою свекрухою»

Матусі в Мережі також згадали поради по вихованню малюків, якими їх щедро постачали свекрухи:

Мені свекруха казала, що дитину потрібно поїти соком з 1 місяця!!! І не аби який, а БУРЯКОВИМ (Катерина)

Свекруха радила в вагітність пити не більше 1,2 літра в день. Нібито, якщо багато пити, то буде багато вод, кіт тиснуть на голову дитини і дитина тупий (Надинка Блондинка)

Коли мій син перший раз в 8 місяців температурив (на зуби), сказала, що це аденовірусна інфекція і треба йому часнику нарізати і по ліжечку розкласти, а від температури спиртом (навіть не горілкою, а саме спиртом) розтерти (Ніка)

Моя свекруха порадила ніж покласти під подушку дитині, щоб погані сни не снились, мовляв, дитина вночі прокидається і плаче (МамаАля)

А які сумнівні поради по годівлі та виховання дітей давали вам?

Всі фото: Depositphotos