Газмановы: всі діти на одному фото

1677

68-річний Олег Газманов — один з найбільш популярних естрадних виконавців в Росії. Без нього не обходиться жоден святковий концерт. А ще він надійний сім’янин і люблячий батько. Олег і його дружина Марина щасливі у шлюбі вже 16 років.

Онт виховують троє дітей: сина Родіона (38) від першого шлюбу Олега, спільну дочку Маріанну (15) і сина Філіпа (21), який народився в перших відносинах Марини і якого музикант виховує з дитинства.

© Instagram @marinagazmanova

Співак нечасто балує своїх шанувальників сімейними знімками, проте в кінці минулого року, в честь дня народження дочки, він зробив виняток і виклав у свій блог архівні фото і навіть опублікував вірш, який присвятив Маріанні.

Ось тобі і 15, Рижик. З днем народження моя дівчинка! Щастя тобі і радості. Люблю…

Життя моє бродячий з бідами, удачамиДавит монотонний вага проблем, як прес.Я і не сподівався, як-то мені не верилосьВ те, що ангел спуститься до мене з небес.Доча, доча, доча — доню,Ночі, ночі, ночі — ноченьки,Я боюся своїм диханням злякати твій сон.Роки, роки, роки катятсяТы свої міняєш платьицаЗнай, що кожен раз по-новому в тебе влюбленАнгел прокидається, тихо посміхається,Вся всесвіт обертається навколо неї.Маленькі радості, бантики і сладостиНепривычно ллються в життя мою, як струмочок

View this post on Instagram

A post shared by Газманов Олег (@oleggazmanov) on Dec 15, 2018 at 2:22pm PST

А сьогодні спадкоємиця популярного батька поділилася з шанувальниками сімейним фото, на якому зображені всі члени знаменитого прізвища.

Fam❤️– лаконічно підписала знімок дівчина.

© Instagram @mariannagazmanova

Шанувальникам неймовірно сподобалося тепле фото, і вони залишили безліч добрих коментарів:

Жодного разу в житті не бачила сім’ю красивіше вашою. Щастя вам))))

Красиві , талановиті , розумні , а Мариша 👑😍

Дуже класне фото. Коли показували фотосесію Вашої родини, очевидно було, що фото будуть🔥🔥🔥! Ви прекрасні😍❤️🌺

Зіркова матуся, на відміну від чоловіка, радує фанатів фотографіями дітей частіше і ностальгує за часу, коли вони були дітьми. Влітку вона зізналася, що не хоче, щоб її спадкоємці дорослішали.

© Instagram @marinagazmanova, @marinagazmanova
© Instagram @marinagazmanova

Маріанна зросла неймовірно привабливою та артистичною дівчиною. Багато пророкували їй кар’єру фотомоделі, однак серед її захоплень інші речі — художня гімнастика, малювання, танці, гра на гітарі, а також різні екстремальні види спорту. Маріанна мріє про кар’єру актриси і готується до вступу в театральний вуз.

© Instagram @marinagazmanova, @marinagazmanova, @marinagazmanova
Фото на анонс: Instagram @oleggazmanov