Неслухняні вихры: принцу Джорджу роблять таку ж зачіску, як у дідуся

667

Старший дитина принца Вільяма і Кейт Міддлтон — чарівний світловолосий хлопчик, який явно успадкував більше риси Віндзорів, ніж Спенсерів або Міддлтонів. І ось новий доказ: навіть неслухняні вихры у майбутнього короля в’ються так, як у його титулованого двоюрідного діда, коли той був дитиною.

Читайте також:Принц Вільям все більше стає схожий на свою прапрабабушку-аристократку

На фото, зробленому в 1964 році, королева Єлизавета II позує з молодшими синами, принцами Ендрю і Едвардом. Відображений момент після хрестин дитини молодшого глави британської монархії. Користувачі Мережі помітили феноменальне схожість первістка Кембриджів з його двоюрідним дідусем:

Принц Джордж схожий на принца Ендрю на цьому фото.

Принц Ендрю виглядає як принц Джордж.

© Instagram @thewindsorsfamily

А цей знімок зробила Кейт Міддлтон на честь 6-річчя свого старшого сина. Справді, схожість в наявності. І зачіска теж схожа!

© Instagram @kensingtonroyal, @thewindsorsfamily

А ось технічним захопленням принц Джордж вже в дідуся — принца Чарльза. Як зазначив герцог Кембріджський, його старший син в захваті від сільськогосподарської техніки. Особливо він небайдужий до тракторів.

© Instagram @georgiecharlotte_cambridge

Читайте також:Біп-біп, поїхали: на якій дитячій машинці катається принц Джордж та інші королівські малюки

Нагадаємо, старший син королеви Єлизавети II професійно займається сільським господарством. А віддушину він знайшов у садівництві та квітникарстві. Його особиста резиденція Хайгроув-хаус – дивовижне місце. Спочатку тут не було ні однієї галявини, а зараз в резиденції знаходиться один з кращих садів Великобританії. Він створений за принципом секцій, і кожна відрізняє свій унікальний колорит. Приміром, «Сад – сонячний годинник», «Килимовий сад», де клумби нагадують орнаменти на перських килимах, «Луг з польовими квітами». Підкреслимо, що завдяки старанням принца Чарльза в його особистій резиденції зростає частину зникаючих рослин, що знаходяться під захистом програми збереження.

© Instagram @clarencehouse
Фото на анонс: Instagram @katemiddleton_area, @katemiddletonfandom, @teatimewiththecambridges, @royalcrownupdates