Гроза всіх майданчиків: Галина Юдашкіна поділилася смішним фото молодшого сина

937

Чарівна Галина Юдашкіна — не тільки успішна бізнес-вумен, але і щаслива дружина і мама двох синів, 3-річного Анатолія і однорічного Аркадія, яких виховує разом з чоловіком, бізнесменом Петром Максаковым. Галина регулярно ділиться з передплатниками фотографіями малюків і розповідає про те, як проводить з ними час.

Нещодавно вона опублікувала у своєму особистому блозі фото підрослого сина Анатолія. Судячи з фото, хлопчик стає все більше схожим на свого тата.

Красунчик, – лаконічно і красномовно підписала знімок горда матуся.

© Instagram @gyudashkina

Втім, судячи з усього, і молодший син Галини може скоро стати копією папи. Нещодавно вона поділилася фото, на якому її сини схожі, як близнюки.

© Instagram @gyudashkina

А сьогодні молода мама опублікувала знімок молодшого спадкоємця і розповіла, що малюк — справжня гроза дитячих майданчиків, чого зовсім не скажеш, якщо подивитися на його пухкі щічки, величезні очі і миле личко.

© Instagram @gyudashkina

До речі, зоряні дідусь і бабуся Валентин і Марина Юдашкіних, незважаючи на зайнятість, намагаються весь вільний час проводити з онуками. Нещодавно Марина Юдашкіна поділилася фотографіями онуків, які грають на дитячому майданчику біля будинку, побудованої спеціально для них: там є і гірка, і пісочниця, і стінка, по якій малюки намагаються піднятися наввипередки, і невелика дорога для машинок. А в гарну погоду хлопці можуть викупатися в надувному басейні. В самому будинку також влаштовано по вищому розряду: в дитячій у хлопчаків повно навчальних ігор і дитячих машинок.

Анатолька і Аркадій. Голочка і ниточка😀✌️👋 — підписала зворушливі кадри щаслива бабуся.

© Instagram @marinayudashkina

Нагадаємо, що Галина і Петро одружилися у 2014 році. Пишна весілля пройшло в Гостинному дворі, а ведучим був Микола Басков. Сукня для нареченої створив її батько – Валентин Юдашкін. У 2016 році у подружжя народився первісток, а в 2018 році пара знову стала батьками.

© Instagram @ gyudashkina

Читайте також:

  • Справжні пацани: Галина Юдашкіна поділилася забавним кадром з синами
  • Галина Юдашкіна розсекретила домашнє ім’я молодшого сина
  • Гірко! Галина Юдашкіна показала свій весільний танець з чоловіком
Фото на анонс: Instagram @gyudashkina