Доросла: молодша донька Ксенії Бородіної вийшла на подіум зі старшою сестрою

1076

36-річна Ксенія Бородіна ось вже чотири роки перебуває у шлюбі з 38-річним бізнесменом Курбаном Омаровим. У подружжя є спільна донька Теона, якій у цьому році буде 4 роки. Крім того, у телеведучої та її чоловіка є діти від попередніх шлюбів: у Ксенії – дочка Маруся, а у Курбана – син Омар. На відміну від багатьох інших знаменитостей, Омарів і Бородіна не приховують дітей від шанувальників, а, навпаки, часто діляться сімейними фото і відео в соцмережах.

Наприклад, вчора дочки телеведучої взяли участь у показі мод, і якщо для Марусі це був не перший вихід на подіум, то маленька Теона зробила це вперше у своєму житті – і дуже навіть успішно. Правда, в самому кінці туфлі, в яких дефілювала дівчинка, трохи підвели!

Обов’язково подивіться в каруселі останнє відео🤣🤣🤣 ми з татом трохи не померли і переживання і сміх одночасно) бідна булочка так старалася) Туфлі підвели) розумні мої, Мару вже профі, а у Теюши це перший досвід)пишаємося ними завжди♥️

Гортайте відео!

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Бородіна (@borodylia) on Oct 23, 2019 at 11:06am PDT

До речі, нещодавно в Москві пройшов показ Yudashkin Kids в рамках «Російського силуету». За традицією, на подіум вийшли не тільки юні моделі, але і зірки вітчизняного кіно і шоу-бізнесу разом зі своїми дітьми.

Поява Анни Снаткіної з 6-річною донькою на подіумі викликала найбільший ажіотаж. Відомо, що артистка намагається максимально оберігати дівчинку від сторонніх очей і практично ніколи не бере її з собою на заходи, де багато людей.

© Instagram @tatyanamixalkova

На відміну від Анни Снаткіної, Юлія Костюшкін щедро ділиться з шанувальниками фотографіями своїх дітей. Зокрема, в особистому блозі телеведучої безліч кумедних знімків з 3-річним Мироном. На подіум зірка вийшла в довгому червоному платті, а юному кавалеру дістався модні сірий костюм.

© Instagram @tatyanamixalkova

Варто відзначити, що Тея давно стала головною зіркою маминого блогу. Шанувальники з нетерпінням чекають нових фото і відео з нею і залишають тисячі коментарів під постами, присвяченими малятку. Не так давно, наприклад, Бородіна опублікувала у своєму блозі кумедний танець, який Тея виконала під хіт Єгора Кріда. А конферансьє у малятка виступила старша сестра Маруся.

View this post on Instagram

A post shared by Ксенія Бородіна (@borodylia) on Sep 4, 2019 at 12:04pm PDT

Бородіна хоч і виховує дітей у строгості, все одно багато чого їм дозволяє. Наприклад, телеведуча не забороняє дівчатам є продукти, які вони хочуть.

Діти просять у магазині купити сосиски, а мама така, ми їх не їмо, ти ж знаєш. Відразу шкода дітей стає. Ну, яке дитинство без сосисок і цукерок? – написала Бородіна в соцмережах, а також додала, що діти, яким забороняли їсти шкідливу їжу, в майбутньому «надолужують згаяне».

© Instagram @zimamoscow
Фото на анонс: Instagram @borodylia