Дівчатка і ведмедик: Світлана Лобода поділилася ніжним відео з доньками

475

36-річна Світлана Лобода – одна з найбільш привабливих і популярних співачок в російському шоу-бізнесі. Світлана будує успішну сольну кар’єру і відмінно поєднує її з головною роллю у своєму житті – роллю мами. Вона виховує двох чарівних дочок: батьком старшої, 7-річної Євангеліни, став колишній коханий зірки, танцюрист Андрій Цар. Ім’я папи молодшої дочки, однорічною Тільди, вокалістка приховує, але журналісти багатьох ЗМІ стверджують, що їм є лідер групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Фото: Instagram @lobodaofficial

Зіркова мама ретельно охороняє спокій своєї сім’ї і вкрай рідко ділиться сімейними фотографіями в особистому блозі. Старшу доньку співачка не приховує, а от молодшу поки не показує пресі і шанувальникам. На всіх доступних знімках Тільда знята зі спини.

© Instagram @lobodaofficial

Шанувальники сподіваються, що незабаром знаменитість зніме режим секретності і покаже Тільду громадськості.

Я думаю, я любляча мати. Я віддаю своїм дітям все і живу заради них. Вони єдиний сенс і обіцянка вічного життя. А чи гарна я, визначить час. І знаєте, у чому це виявлятиметься? У тому, наскільки самодостатніми і щасливими виростуть мої дівчатка, – каже про спадкоємицях Світлана.

А в кінці цього тижня співачка порадувала шанувальників чудовим родинним відеороликом, на якому обидві її дочки грають з величезним плюшевим ведмедем.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 4, 2019 at 5:27pm PDT

Фанати дякують улюблену артистку за те, що ділиться такими теплими родинними моментами і залишають добрі побажання їй і її чарівним дочкам.

До речі, днями Лобода дала відверте інтерв’ю Ксенії Собчак. Знаменитість розповіла про дочках і зізналася, що перевела Єву на домашнє навчання. За словами Світлани, старша дочка дуже комунікабельна і навчання вдома не впливає на неї негативно.

Ми весь час мандруємо: в якийсь момент я захотіла пожити в Америці 6 місяців, а зараз є думки пожити в Португалії. Мої діти не вимагають нічого: Єві добре там, де я. А дитині важливо, щоб її годували, – розповіла Світлана.

YouTube

Відомо, що Єва росте дуже музичної дівчинкою. Вона займається академічним співом і освоює фортепіано. Крім того, зоряна спадкоємиця робить успіхи у вивченні англійської мови. А минулої осені Світлана чимало здивувала шанувальників, зізнавшись, що дівчинка мріє вивчати арабську мову.

До речі, наприкінці серпня Світлана поділилася забавним відео з участю Євангеліни. На ньому дівчинка уявляє себе суперзіркою і дає веселе подання для мами.

View this post on Instagram

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on Aug 21, 2019 at 4:45am PDT

Захоплені шанувальники впевнені, що старша дочка Лободи обов’язково вибере творчу професію, коли виросте і цілком можливо піде по стопах знаменитої мами. Вже зараз чути, що навіть тембр голосу у мами і доньки практично однаковий.

Читайте також:

  • Мамина радість: Світлана Лобода показала умилительное фото з доньками
  • Три грації: Світлана Лобода опублікувала зворушливе фото з мамою і сестрою
  • Вже рік: Світлана Лобода показала молодшу дочку
Фото на анонс: © Instagram @lobodaofficial