Здивував: стало відомо дитяче прізвисько принца Вільяма

547

36-річний принц Вільям – другий у черзі на британський престол і володіє всіма якостями, які повинні відрізняти сучасного монарха. Він викликає довіру, вміє співпереживати, займається соціальними проектами. Герцог Кембриджський в цьому неймовірно схожий на свою маму принцесу Діану, яку люблять британці наділили титулом «королеви сердець».

© Instagram @hrhdiana_
© Instagram @british_._royal._.family, @hrhdiana_

Читайте також:Королівський палац опублікував невідомий раніше фото принцеси Діани з синами

Однак принц Вільям не завжди був таким. Журналісти одного із західних видань з’ясували, що в дошкільному віці старший син леді Ді здобув собі невтішну славу задираки і хулігана. У дитячому садку його навіть називали «Забіяка Уілл», так як принц міг легко вступити в будь-яку бійку.

Він був сміливцем, йому подобалося брати участь у всіляких бійках зі своїми однолітками, – згадує Дікі Арбитер, колишній співробітник інформаційної служби королівського палацу.

Принцеса Діана не раз просила старшого сина бути обачним, так як він знаходився на очах у преси. На це майбутній король заявляв:

Мені не подобаються фотографи.

© Instagram @royal__family_official

Нагадаємо, принци Вільям і Гаррі першими з королівських малюків почали відвідувати дитячий садок, а потім і школу. Так принцеса Діана порушила традицію, згідно з якою юні представники королівської сім’ї отримували лише домашню освіту. Тому перші навички соціалізації принц Вільям отримав в ранньому віці, де і продемонстрував: характер у нього є, і сила теж.

Читайте також:Екс-охоронець принцеси Діани: суперництво між Уїльямом та Гарі почалося ще в дитинстві

Пізніше в дитячий сад відправився принц Гаррі, який також переконав своєю поведінкою, що він далеко не подарунок. Але якщо старший брат перестав засмучувати сім’ю, коли підріс, то молодший син леді Ді і в дорослому віці (до служби армії і зустрічі з Меган Маркл) раз у раз потрапляв на перші шпальти світових видань, які розповідали про його пригоди.

© Instagram @theroyalsweb, @nosorrog, @dianamyidol

А як ви думаєте, хто з дітей принца Вільяма може піти в нього задиристим характером?

Фото на анонс: Instagram @royal__family_official, @cambridgefamilly