Зовсім доросла співачка Ганна показала сімейний портрет з підрослими донькою

426

У вересні минулого року співачка Ханна вперше стала мамою: вона подарувала своєму обранцеві Павлу Курьянову (Пашу) дочка, ім’я якої батьки ще приховують. Фотографії малятка в особистих блогах зіркової пари з’являються вкрай рідко, тому шанувальники бувають особливо раді, коли Ханна ділиться з ними теплими знімками.

3 червня йому виповнюється 9 місяців, і в честь цього молода мама опублікувала зворушливий сімейний кадр разом з чоловіком та донькою:

Наша любов ❤️ через кілька годин нам 9 місяців 🙈🙏🏽

© Instagram @offi_hanna

Прихильники залишилися в захваті від цього фото і залишили величезну кількість коментарів:

Такі лапочки 😍 Я осліпла від краси і милоты цього фото 😍🤤❤️

Улюблена зефирка, вже така велика 😻 тільки нещодавно забирали з пологового будинку, а вже так виросла ❤️ час летить нещадно швидко 🙀 не встигнемо озирнутися, як піде або побіжить 🙈

Анюта, ви з Пашу найкрасивіша пара😻😻 Доповнюєте один одного, мотивуєте, підтримуєте❤️❤️ Ви — приклад для наслідування! Щастя вам і вашому маляті❤️❤️

До речі, менше місяця тому в своєму особистому блозі співачка викладала фото з відпочинку: вона привітала шанувальників з 9 Травня і показала, як вони з сім’єю проводять час:

З Днем Перемоги рідні!!!! З Днем великої радості і скорботи… Спасибі ветеранам, нашим дідусям і бабусям за наше минуле, за наше сьогодення і наше майбутнє 🙏🏽 Спасибі за світле небо над головою ❤️ Ми всі пам’ятаємо, — підписала артистка знімок з чоловіком і дитиною.

© Instagram @offi_hanna

Читачі особистого блогу телезірки відразу помітили відображення крихітки в окулярах її тата:

А дочка красуня:) відбилася на окулярах;)))

Зефирку видно на окулярах ,вона мила 😍❤️

Донька на тата схожа) така крихта) тьху тьху тьху на вас… Ростите великими і здоровими😘

Варто відзначити, що пологи співачки проходили в США. В інтерв’ю Регіна Тодоренко Ханна розповіла, що це рішення прийняв її чоловік:

У мене так вийшло, що чоловік вирішив, що ми будемо народжувати там. Він навіть мене не питав. Він сказав про те, що якщо я залишуся в Москві, то буду працювати до останнього і пологи на зйомках мені не дуже потрібні. Ми виїхали, коли я була на сьомому місяці вагітності. Насправді я не брала нічого, крім кросівок, пари тунік і купальника. І все, що я робила, — це гуляла і плавала в океані.

© Instagram @offi_hanna

Нагадаємо, що цього літа Ханна і Пашу відзначать 4 роки спільного життя: вони познайомилися в 2010 році на конкурсі краси «Miss Kemer International-2010», а в 2015 році одружилися.

© Instagram @offi_hanna
Фото на анонс: Instagram @offi_hanna