Зоряний ексклюзив: дочка Максима Галкіна показала свій новий смартфон

441

Максим Галкін регулярно радує своїх шанувальників фотографіями та відео з дітьми: разом з Аллою Пугачовою вони виховують п’ятирічних двійнят Єлизавету і Гаррі. Вони – головні герої особистого блогу їх знаменитого тата. За хронікою дорослішання спадкоємців Алли Пугачової і Максима Галкіна стежить майже 6 мільйонів передплатників його блогу.

Нещодавно, наприклад, щасливий татусь порадував шанувальників забавним відео з участю дочки, яка хвалиться тим, що спалила 11 калорій на тренажері і тепер футболка на ній висить:

Ліза та її 11 калорій 😊😘

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jul 19, 2019 at 1:07am PDT

А пару тижнів тому на його сторінці з’явився новий ролик, на якому він звертається до доньки на «Ви», а також називає «мадемуазель», «мадам» і «пані». На ці звернення дівчинка реагує дуже категорично, стверджуючи, що вона – дівчина і ніяк інакше.

Ну, з рідними приблизно зрозуміло 😊А от скажіть, шановні передплатники, яке ввічливе звертання до незнайомих людей ви практикуєте, враховуючи, що сучасна російська — винятковий приклад мови, в якому в силу різних історичних і культурних причин загальноприйнятої норми поводження немає? Як ви окликаете незнайомця або незнайомку? 😊

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jul 23, 2019 at 1:34am PDT

Однак Ліза — не тільки кумедна дівчинка, але ще і дуже талановита: вона вивчає мови, танцює і займається музикою. Крім того, вона ще й справжній винахідник. Сьогодні на сторінці шоумена з’явився новий ролик: Ліза сама зробила новий смартфон, в якому є чотири гри і навіть камера!

Смартфон XS 12. Зоряний ексклюзив. Товар штучний! — підписав ролик зоряний тато.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Aug 6, 2019 at 12:19am PDT

Прихильникам довелося відео по душі, і вони залишили зоряного сімейства безліч теплих коментарів:

Дуже мудра дівчина! Про патент сподобалося ☺️

Яка рідкість у наш час — радіти паперовому смартфону) молодець!

Очманіти 👏🏼патент убив наповал!

До речі, близький друг сім’ї Пугачової і Галкіна, Микола Басков, розповів в документлаьном фільмі, присвяченому 70-річчю Примадонни, що впритул Гаррі і Лізою займаються не няні, а саме батьки. Причому Максим, зі слів Золотого голосу Росії, справжній божевільний батько в доброму розумінні цього слова. Він завжди на зв’язку з дітьми, і, як розповів Басков, часто зривається з якихось посиденьок і вечірок, так як вранці йому потрібно гуляти з близнюками.

За моралі у нас відповідає Алла, а я більше за ігрову частину… Звичайно ж, діти іноді нас ревнують один до одного. Увагу і моє, і Алли є предметом торгу між ними. Але в міру дорослішання вони якось навчилися з цим миритися, жити і розподіляти між собою наше бажання спілкуватися з кожним із них. Вони у нас розумні, до щастя. Так що все нормально, — поділився Галкін, як вони з дружиною виховують дітей.

© Instagram @maxgalkinru

Читайте також:

  • З ювілеєм: Ліза і Гаррі Галкины відзначили 5 років!
  • Ігрові будні: відео Максима Галкіна з дітьми стало хітом Мережі
  • Відео: Максим Галкін влаштував дітям свято на снегокатах
Фото на анонс: особистий блог зірки.