Зручно для Василька: Марія Кожевнікова показала коляску 2-річного сина

709

Марія Кожевнікова успішна не тільки у професії актриси, але і в материнстві. Вона — мама трьох чарівних хлопчиків. Фото 5-річного Івана, 4-річного Максима та маленького Василька, якому тільки-но виповнилося 2 роки, нерідко з’являються в її мікроблозі. Личко Васі, правда, багатодітна мама не показує, закриваючи його стікерами або фотографуючи зі спини.

У день народження молодшого спадкоємця, якого домашні ласкаво називають кудряш, Марія поділилася зворушливим знімком з сином, присвятивши йому великий пост на своїй особистій сторінці:

Мій Цар, саме так перекладається ім’я твоє, чиє слово і бажання для мене закон, і як не дивно, майже ніколи цим не зловживаєш. Ти своєю посмішкою і сміхом обезоруживаешь всіх навколо, а після помахом довжелезних вій, закохуєш навіть проходять повз людей:) Ти пробач свою маму, що вона тебе нескінченно багато цілує і обіймає, я просто нічого з собою вдіяти не можу… не контрольована любов, бажання дихати твоїм запахом, торкатися до твоїй шкірі і бути поруч кожну секунду. Я звичайно жартую, що няня нам потрібна не для Васі, а для мами, щоб захистити, коли мати остаточно зійде з розуму від надлишку почуттів 😅😂Мій син, я знаю, ти нам посланий Богом, я прочитала його послання в твоїх очах, щось в житті я зробила добре, що він мене нагородив, бо це найвище заохочення бути твоїми батьками❗️ Всього два, вже два, а я намагаюся згадати, як ми жили без тебе не можу, як уві сні…Я залишу ці зізнання тут, коли — небудь ти прочитаєш їх, і я впевнена, що ти посміхнешся.Так от, я хочу, щоб ти, саме з цією посмішкою йшов впевнено по життю, щоб перед тобою відкривалися всі двері і в тебе все виходило задумане! Здоров’я тобі мій хлопчик і ще раз здоров’я 🙏🏻 P. S. І Ви вже вибачте мене і зрозумійте , але навіть сьогодні я не готова показати Волошки, поки хочу одноосібно насолоджуватися цим смачним дитиною.

© Instagram @mkozhevnikova

А сьогодні зіркова матуся показала нову коляску, яку вона вибрала для Васеньки – вона дуже легка та зручна, тому її можна взяти з собою навіть в літак.

#ПостДляМамочек А ми вигулюємо / тестуємо новинку. Зі своєю великою коляскою подорожувати важкувато…отже: реально легка, дійсно елементарно складається сидіння зроблено за принципом гамака, що зручно для Василька:)

© Instagram @mkozhevnikova

До речі, нещодавно Оскар Кучера, який став татом в п’ятий раз, теж показав коляску-трансформер свого сина в особистому блозі: з коляски вона легко збирається в автомобільне крісло для дитини, що дозволяє економити багато місця.

© Instagram @oskarkuchera

Шанувальники захоплюються Кожевнікової, адже вона встигає не тільки виховувати трьох дітей, але і зніматися в кіно. Якось в інтерв’ю Марія розповіла, як бути мамою-метеором і встигати все. За словами артистки, потрібно підключати до процесу чоловіка:

З ранку ми встаємо, займаємося з кожною дитиною окремо, тому що у кожного свої інтереси. Ваня творчий, цим на мене схожий. Цікавиться космосом, поки у нього мрія — стати космонавтом і полетіти на планету Хаумеа. А Максим схожий на чоловіка, він переважно технар. Любить збирати і розбирати машинки. Ми гуляємо, потім обід, після якого футбол або хокей, або школа. Хлопчики ходять на акторська майстерність — там є і вокал, і гімнастика. Ось вирішили з чоловіком, що Ваня піде в дитячий садок, буде проводити там час у першій половині дня. Адже він з Максимом цілодобово разом, і я відчула, що їм треба один від одного трохи відпочити, — говорила вона.

© Instagram @mkozhevnikova

Нагадаємо, чоловік актриси Марії Кожевнікової — Євген Васильєв — особа не публічна. Його фото рідко з’являються в особистому блозі Марії, оскільки він не хоче піаритися за рахунок відомої дружини.

© Instagram @mkozhevnikova
Фото на анонс: особистий блог зірки.