Зірка серіалу «САШАТАНЯ» поділилася інтригуючим фото з обранцем

671

41-річна Валентина Рубцова відома по ролі Тані. Її героїня була студенткою в серіалі «Універ», історія потім розвивалася і в «САШАТАНЯ». Актриса настільки переконлива у відносинах з екранним чоловіком, що багато телеглядачі були впевнені: Андрій Гайдулян, виконавець ролі Саші — її чоловік і в житті. Однак це лише образ в кіно.

Валентина Рубцова щаслива у стосунках зі своїм чоловіком Артуром Мартиросяном. Разом вони виховують дочку Софію, яка восени стане другокласницею.

© Instagram @yalav

Фото з коханим чоловіком актриса публікує рідко. Але влучно. І кожен раз з коротким коментарем. Приміром, новий знімок, де вона позує разом з Артуром, Валентина піднесла в особистому блозі як «Панночка і Хуліган».

© Instagram @yalav

Нагадаємо та колишні завзяті коментарі до спільних знімків з чоловіком.

Не мовчи так на мене‼️

© Instagram @yalav

Я тебе нікому не віддам, сама буду мучити…

© Instagram @yalav

Між подружжям ніжні стосунки. 56-річний Артур дбає про свою кохану. Приміром, Валентина раніше розповідала:

Водив мене в гори розрядженим повітрям подихати.

Актриса згадує історію знайомства з чоловіком:

Познайомилися в 2001 році, в 2002-му з’їхалися. І досі не можемо наговоритися по телефону, скайпу. Поки люди хочуть спілкуватися, все в порядку. А коли бажання пропадає, то це сумно… Артур — моя друга шкіра. Не знаю,як взагалі без нього існувала. З його появою позбулася всіх комплексів — зовнішніх, внутрішніх. Прийшов коханий чоловік, і всіх тарганів змило морем.

© Instagram @yalav

Нагадаємо, актриса живе разом з родиною в Сочі, а на зйомки приїжджає в Москву.

Чоловік родом із Сочі, де всі родичі і друзі. Так і мені там подобається. Сім років тому, після народження Софійки, вирішили: їй буде краще в тому місці, де свіже повітря, гори і м’який клімат. Прекрасне середовище для закладання імунітету. У Москві екологічна ситуація куди гірша. Чоловік по професії програміст і може працювати з будь-якої точки світу, — розповідала раніше актриса.

Читайте також:

Фото на анонс: Instagram @yalav