Королевська заручини: 10 цікавих фактів про обручку принцеси Беатріс

1492

Королівський палац поінформував про важливу подію, яка чекає представників династії Віндзор в 2020 році – весілля принцеси Беатріс, яка стане дружиною свого обранця Едоардо Мапелли Моцци.

Дівчина сказала «так» і прийняла від улюбленого розкішне діамантове кільце. Воно насправді чудово і помітно як на чорно-білих офіційних фото закоханої пари, так і на кольоровому.

Подробиці:Вже наречена! Принцеса Беатріс і її коханий оголосили про заручини і показали кільце

Відомо, що пара побралася в Італії. Закохані відпочивали в Позітано – селі на півдні країни. Ідеальне романтичне місце, щоб зробити пропозицію коханій дівчині!..

© Instagram @misanharriman

Ми зібрали цікаві подробиці про кільці, яке прикрашає пальчик принцеси Беатріс.

1. Кільце створено ювелірним брендом, в числі замовників якого безліч знаменитостей

Обручку принцеси Беатріс створено особисто засновником ювелірного ательє Leane’s Mayfair. Шон Ліан – культове ім’я британської індустрії моди. Він більше 10 років створював прикраси для бренду Alexander McQueen. Відомо, що в Leane’s Mayfair замовляли для себе коштовні аксесуари такі знамениті персони, як Меган Маркл, Кара Делевінь, Рита Ора і Емма Уотсон.

2. Ювелір створив 50 ескізів майбутнього кільця

Процес створення помолвочного кільця почався зі створення ескізів. Ювелір, почувши побажання Едоардо Мапелли Моцци, продемонстрував йому 50 ескізів майбутнього прикраси. Робота над затвердженням дизайну кільця йшла два місяці.

© Instagram @princesseugenie

3. Нареченому щодня відправляли фото і відео процесу виготовлення кільця

Після затвердження дизайну і вибору діамантів ювелір щодня інформував замовника про хід роботи над кільцем.

Кожну ніч я відправляв йому зображення процесу – від плавки до кування, – розповідав ювелір.

Читайте також:Хто в королівській родині не носить обручку і чому?

4. Алло, алло, як йде процес? І так майже півроку…

Автор кільця під час роботи над кільцем робив у день 8-10 дзвінків Едоардо Мапелли Моцци. А так як дизайн прикраси стверджували два місяці, а створювали її чотири, виходить, що робота йшла півроку.

5. В умовах суворої секретності

Шон Ліан зумів зберегти процес створення кільця для принцеси Беатріс в секреті від преси.

Я обіцяв йому (Едоардо Мапелли Моцци), що говоритиму тільки з ним. Я виконав своє зобов’язання і пишаюся цим, – зазначає ювелір.

6. Центральний камінь в кільці змінює колір

Як відзначають зарубіжні видання, найбільший діамант у 2,5 карата у кільці на заручини має дивну особливість – він змінює свій відтінок. Цікава деталь: міняє колір і центральний камінь, розташований в кільці молодшої сестри принцеси Беатріс, Євгенії, яка в 2018 році вийшла заміж за Джека Бруксбэнка.

© Instagram @princesseugenie

Читайте також:Королівське весілля: все про церемонії одруження принцеси Євгенії

7. Неможливе можливо: в кільці об’єднали два стилю

Едоардо дуже романтичний і уважний, – розповідає про особливе замовника ювелір. – У нього були чіткі уявлення про романтичне оздобленні. Йому подобається арт-деко, а я знаю, що Беатріс більше любить вікторіанський стиль. Тому довелося об’єднати два стилю, щоб об’єднати їх смаки.

8. У дизайн кільця включили особисті деталі, які наречений і наречена вирішили не розсекречувати

Відомо, що наречений принцеси попросив ювеліра додати в дизайн кільця особливі елементи, які є для закоханих знаковими. Але ювелір не став про них розповідати в знак поваги до парі.

9. Тільки платина!

Обручку принцеси Беатріс зроблено з платини – одного з найдорожчих дорогоцінних металів.

Читайте також:Весільні тіари: кокошник принцеси Євгенії і ще 8 прикрас королівських наречених

10. Дуже красиво! Дуже дорого!

За даними зарубіжних видань, кільце нареченої, створене з центрального великого діаманта, оточеного чотирма дрібними діамантами та конусоподібними багетными діамантами, приблизно оцінюється в суму від 15 000 до 20 000 фунтів стерлінгів (1 188 727,50 – 1 585 150,00 руб.). Як підкреслюють зарубіжні видання, всі діаманти в кільці сертифіковані GIA і мають природне походження.

© Instagram @princesseugenie

До речі, ще одна цікава подробиця: так чи інакше обручку принцеси Беатріс пов’язано з іншого монаршої подружжям– принцом Гаррі і Меган Маркл. Молодший син принца Уельського, як і Едоардо Мапелли Моцци сам брав участь у створенні кільця, яке створив той же самий ювелір – Шон Ліан. До того ж дорогоцінне каміння, що обрамляють центральний діамант, родом із Ботсвани, як і їхні побратими на помолвочном кільці Меган Маркл.

Фото на анонс: Instagram @misanharriman