Летять, летять, років-я-я-ят: Лєра Кудрявцева показала доньку-любительку гойдалок

891

48-річна співачка не раз зізнавалася, що її 11-месяная дочка Марійка, народжена в шлюбі з хокеїстом Ігорем Макаровим, неймовірно схожа на свого батька. І ось тепер шанувальники Лєри Кудрявцевої можуть самі в цьому переконатися.

Читайте також:Лєра Кудрявцева зізналася, як називає доньку вдома

У неділю зіркова матуся опублікувала серію забавних роликів з малятком, які доводять, що дівчинка росте цілеспрямованою, як батько, коли справа стосується її захоплень і найулюбленіших занять! Схоже, що улюблене проведення часу дитини – кататися на гойдалках. І ніщо і ніхто не здатний поміщати Марійці відпочивати: ні мама, ні тато!

Самий суворий людина на цій планеті — це Макарова Марія Ігорівна на гойдалках. 👉🏼, – підписала ці кумедні ролики Лера Кудрявцева.

View this post on Instagram

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on Jul 7, 2019 at 12:57pm PDT

Шанувальники і зіркові друзі Лери не залишилися байдужими до відеопідбірці:

аааа, яка цукерка серйозна!Лерич, ну міміка твоя! Поглядом озирнула, оцінила обстановку, за гойдалки взялася міцніше;) А як губки дме ☺️☺️☺️ наймиліша відео! Щастя вам 🌸 (Липа Тетерич)

Улюблені качельки замість коляски — добре (Евеліна Бледанс)

Солодкість 💓💓💓 (Жасмин)

Сама серйозність😂😂❤️ Пуговка!!!!!

Татова лялька! Очі нереальні 😘

Татова доча! 😻😻😻

Всі дітки люблять кататися на гойдалках. Моїх теж не зігнати, готові годинами кататися. Така милашка, нехай росте коханою і щасливою на радість рідним.

Дочка Леры Кудрявцевой и Игоря Макарова© Instagram @leratv, @igor_makarov25

За кілька годин відео подивилися більше 70 000 передплатників, що не дивно: це перші кадри, на яких дитину можна побачити без эмоджи: зіркові батьки лише нещодавно розсекретили обличчя своєї дитини, але зробили це так витончено, що повного уявлення про те, на кого схожа Машенька, так і не було. Зараз же більшість шанувальників зійшлося на тому, що дівчинка – татова копія.

Дочка Леры Кудрявцевой и Игоря Макарова растет папиной копией© Instagram @leratv, @igor_makarov25

До речі, не так давно Лера Кудрявцева показувала, як маля робить свої перші кроки. Це відео теж миттєво став хітом: фанати зіркової пари залишили понад 4 500 коментарів за лічені години після публікації.

View this post on Instagram

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on Jun 23, 2019 at 4:09am PDT

Нагадаємо, маленька Маша – перша дитина Ігоря Макарова, а в Кудрявцевої є ще 28-річний син Жан від шлюбу з екс-учасником групи «Ласкавий травень» Сергієм Ленюком.

Читайте також:

  • Моя любов: Лера Кудрявцева поділилася фотографією з донькою на відпочинку
  • Перший політ: Лера Кудрявцева та Ігор Макаров взяли 8-місячну доньку на відпочинок
  • Хто у нас пішов? Лєра Кудрявцева показала перші кроки доньки
Фото на анонс: © особистий блог зірки