Маленький спортсмен: Олександр Овечкін привів однорічного сина на роботу

504

У серпні минулого року модель Анастасія Шубская і прославлений хокеїст Олександр Овечкін вперше стали батьками. У них народився син, якого назвали Сергієм, в честь старшого брата Овечкіна, який трагічно загинув багато років тому. Знамениті батьки весь цей час вкрай скупо ділилися подробицями особистого життя і приховували обличчя свого первістка. Проте в честь першого дня народження і хрещення Сергія скасували режим секретності і з гордістю продемонстрували малюка в соцмережах.

Детальніше:Шоу з блискавкою, незвичайні тварини і дискотека: Олександр Овечкін і Анастасія Шубская з розмахом відзначили перший день народження сина

Зараз – на радість численним шанувальникам знаменитої родини – зіркова матуся регулярно публікує фотографії свого ненаглядного сина, не приховуючи його личко. Нещодавно, наприклад, вона разом з Сергієм вирушила в дитячий салон, щоб малюкові зробили його першу стрижку.

© Instagram @nastyashubskaya

А вчора щасливі батьки привели маленького Сергійка на роботу до тата: на одному з відео дитина вже сама впевнено крокує, тримаючи за руку тата. Поки Овечкін-старший тренується, його син теж не сумує: роздивляється трофеї, грає з м’ячем і повзає по величезному спортзалу.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 9, 2019 at 9:56pm PDT

Шанувальники з нетерпінням чекають, коли Сергій підросте і гадають, як скоро Овечкін поставить сина на ковзани. Раніше, в одному з рідкісних інтерв’ю Анастасія розповіла про те, яким спортом буде займатися їх малюк.

Спорт в будь-якому разі! Це корисно для фізичної підготовки, розвитку і важливо для здоров’я. І якщо ми зрозуміємо, що в якомусь виді спорту у дитини є талант, як у його батька або, наприклад, бабусі – дворазової олімпійської чемпіонки з баскетболу, тоді ми, звичайно, будемо використовувати всі можливості і направляти зусилля, щоб він займався цим видом спорту і став професіоналом.

Але якщо буде ясно, що такої схильності немає, змушувати наслідувати приклад батька і займатися хокеєм ми не станемо. Саша зі мною абсолютно солідарний у цьому.

© Instagram @nastyashubskaya

До речі, незважаючи на юний вік, у рідних маленького Сергійка вже великі плани на майбутнє. Його дідусь, батько Олександра Михайло Вікторович, мріє віддати онука до школи олімпійського резерву, щоб зоряний спадкоємець продовжив спортивну династію Овечкіних. Нагадаємо, що батьки хокеїста – успішні в минулому спортсмени: мама професійно грала в баскетбол, а батько займався футболом і виступав за столичне «Динамо».

Нещодавно Анастасія також розповіла, якою бачить свою сім’ю через 5 років. Співачка зізналася, що мріє народити чоловікові ще однієї дитини.

© Instagram @nastyashubskaya

Нагадаємо, що Анастасія Шубская і Олександр Овечкін познайомилися в 2008 році на Олімпіаді в Пекіні, але тоді лише обмінялися телефонами і не бачилися ще кілька років. Пізніше, за словами Анастасії, Олександр знайшов її в соцмережах і спілкування відновилося. Їх весілля відбулося в серпні 2016 року і на торжество зібралися рідні і близькі друзі пари. Свято любові пройшов у підмосковній садибі Маєндорф.

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю поділилася Анастасія кумедною історією про те, як коханий зробив їй пропозицію.

Це було саме пропозицію, все як треба. До речі, це дуже кумедна історія. Я була в душі, і раптом Саша мені стукає в двері. Я кричу: «Я в душі!» а він продовжує стукати. Тут я, звичайно, зла, в милі, загорнута в рушник, виходжу. А Саша стоїть на одному коліні з кільцем. Це було дуже несподівано.

© Instagram @mashanahapetova
Фото на анонс: Instagram @nastyashubskaya