Меган Маркл виявилася не єдиною, хто змінив кільце після заручин у королівській родині

1348

У Мережі киплять пристрасті з приводу того, що Меган Маркл переробила обручку, подаровану їй принцом Гаррі. Нагадаємо, раніше три діаманти, великий і два поменше, були закріплені на золотому обручі. А тепер все інакше…

Читайте також:Хто в королівській родині не носить обручку і чому?

Після заручин принца з американською актрисою західні видання зазначали, що дизайн прикраси молодший син леді Діани розробляв сам, а його ідею реалізували ювеліри з Cleave and Company, традиційно створюють прикраси для англійської королівської родини.

Це кільце має більше значення для принца Гаррі. Справа в тому, що два невеликих діаманта – з особистої колекції покійної принцеси Діани, а центральний – з Ботсвани, країни, яка близька Сассексам.

Після заручин нинішня герцогиня Сассекская милувалася своїм кільцем і зізнавалася: «Це красиво, і він розробив це. Неймовірно».

Однак тепер обручку виглядає по-іншому: замість простого золотого обруча – безліч дрібних діамантів.

Меган Марки изменила кольцо на помолвку, которое ей подарил принц Гарри© Instagram @royals.british, @meghanmarklerussia

Така трансформація викликала негативні емоції у користувачів Мережі. Багато хто вважав, що Меган Маркл тим самим висловила неповагу до принца Гаррі, а також знову звинуватили її в надмірній любові до розкоші.

Однак Меган не єдина, хто зважився на трансформацію кільця на заручини в королівській родині. Весь світ пам’ятає схожу історію, коли одна з герцогинь, ім’я якої постійно згадувалося у зв’язку зі скандалами, також змінила зовнішній вигляд свого помолвочного кільця. Мова про двічі розлученої американки Уолліс Сімпсон, яка після шлюбу з Едуардом VIII стала володарка титулу герцогині Віндзорської. Так, це той самий монарх, який відрікся від влади заради укладення шлюбу з коханою жінкою.

Свадебные портреты принца Гарри и Меган Марки и герцогов Виндзорских© Instagram @theroyalfamily, @royalty.report

Зробивши пропозицію своїй нареченій, закоханий король Едуард VIII подарував їй золоту каблучку з великим смарагдом 19,77 карата. На кільці, який створював ювелірний Дім Cartier, була гравірування «Ми тепер наші. 27X36». Ключ до напису: 27 – день, X – місяць і 36 – рік. Ця дата була знаменною для пари, так як символізувала початок шлюборозлучного процесу майбутній на той момент герцогині Віндзорської зі своїм другим чоловіком Ернестом Сімпсоном.

Кольцо на помолвку Уоллис Симпсон© Instagram

У 1958 році Уолліс Сімпсон знову звернулася до творцям кільця, щоб ті надали її помолвочному кільцю більш сучасний вигляд. Фахівці додали до нього 14 діамантів круглої огранювання.

Обручальное кольцо Уоллис Симпсон© Instagram @viola_von, @weddingessentialsph

Відомо, що відрікся від влади король Едуард VIII і Уолліс Сімпсон були разом до 1972 року, поки чоловік не помер. Герцогиня Віндзорська померла в 1986 році, і практично відразу після її смерті знамените кільце продали на аукціоні sotheby’s за 1 312 757 фунтів стерлінгів (105 208 284,25 руб.). До речі, Меган Маркл часто порівнюють зі своєї американської попередницею: в їхніх долях знаходять багато спільного. В тому числі проживання в котеджі в маєтку Фрогмор Хаус.

І ще один історичний епізод, коли представниця династії Віндзорів змінила дизайн помолвочного кільця. І це була… королева-мати. Елізабет Боуз-Лайон носила кільце з сапфіром і діамантами. Однак у 1950 році, за два роки до смерті чоловіка, замінила сапфір на велику перлину.

Кольцо на помолвку королевы-матери Элизабет Боуз-Лайон© Birkat Elyon

А як ви ставитеся до ідеї міняти дизайн помолвочного кільця?

Читайте також:

  • Ювелірний магазин на руках: у Мережі обговорюють прикраси Меган Маркл
  • Романтичне кільце Меган Маркл стало хітом Мережі
  • Про що говорять квіти, весільні букети королівських наречених
Фото на анонс: © Depositphotos, Instagram @theroyalfamily, @weddingessentialsph, James Allen blog