На одну особу: Пелагея поділилася рідкісним фото з мамою і бабусею

514

33-річна фолк-співачка Пелагея рідко ділиться фотографіями з домочадцями. Втім, і особистий блог артистка веде менш активно, ніж її колеги. Однак нове фото знаменитості порадувало передплатників, адже на ньому був чудовий унікальний момент.

Щастя — історичний момент. На концерті в Літньому театрі присутні ЧОТИРИ покоління, — прокоментувала знімок Пелагея. — Бабуся, мама, Поля і дочка! (молодше покоління не досидело до кінця, — режим)))

© Instagram @pelageya_insta

Читайте також:Схожі, як дві фасолинки: Глафіра Тарханова показала фото з мамою

Пелагея на фото з мамою Світланою Хановой і бабусею. Їх схожість вразило шанувальників артистки.

Які всі красиві! З покоління в покоління передається краса!

Просто неймовірна схожість у всіх трьох !!! І правда, як одна жінка в трьох віках !!! Щастя і здоров’я вам усім!

Шкода, що маленької Таїсії на знімку не було… Однак, судячи з спільним фото співачки з маленькою дочкою, дівчинка також успадкувала фамільні риси обличчя мами: підборіддя сердечком і пухкі щічки. Особливо це помітно в порівнянні з архівних фото співачки.

© Instagram @pelageya_insta
© Instagram @pelageya_insta

Сама ж Пелагея вважає, що дочка — копія тато. Розріз очей і форма носика у Таїсії точно татусеві — хокеїста Івана Телегіна.

Детальніше:Розсекретили: на кого більше схожа дочка Палажки та Івана Телегіна?

Нагадаємо, що Пелагея вперше стала мамою в січні 2017 року. Зіркова сім’я з самого початку не показувала нікому дитину і не ділилася подробицями, оберігаючи приватне життя. Пелагея навіть видалила свої акаунти в соцмережах.

І досі зіркові батьки залишаються однією з найбільш непублічних і укритті пар у вітчизняному шоу-бізнесі: вони рідко відвідують світські заходи і майже не діляться сімейними знімками в особистих блогах.

© Instagram @pelageya_insta

Ждем нових цікавих фото і відео!

Фото на анонс: Instagram @pelageya_insta