Неймовірно мило: старший син Марії Погребняк підготував зворушливе відео до її дня народження

572

31-річна Марія Погребняк – щаслива дружина, багатодітна матуся, успішна бізнес-вумен і дизайнер власного бренду одягу. Зі своїм чоловіком, футболістом Павлом Погребняком, Марія навчалася в одній школі, з тих пір вони не розлучаються і виховують трьох синів: 11-річного Артема, 9-річного Павла і 8-річного Олексія.

© Instagram @mariapoga_

Сьогодні, на честь дня народження улюбленої мами, її старший син підготував зворушливий ролик з самими кумедними моментами з їхнього життя, а на самому початку відео Артем зачитує привітання англійською мовою.

Поздоровлення від мого старшого сина❤️🤪Ну ти намонтировал😂, – підписала під роликом багатодітна матуся.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on Nov 17, 2019 at 12:41am PST

Шанувальники приєднуються до привітань, залишаючи теплі побажання не тільки Марії, але і її прекрасним, люблячим синам:

Найкраще привітання😍👏👏👏, вільна англійська 👍👍👍

Який молодець!😍

Молодець! 😆💞 З Днем Народження!

Зіркова матуся не приховує своїх спадкоємців і регулярно ділиться сімейними кадрами та новинами про своїх хлопчаків. Марія ростить їх справжніми чоловіками і вважає, що так вчить синів бути відповідальними. Всі троє синів Марії і Павла участся в приватному британському ліцеї, який, крім російської програми загальноосвітньої школи, готує дітей до складання міжнародних британських іспитів англійською мовою з дисциплін середньої школи.

Втім, Артему, Павлу та Олексію не звикати. Адже старші сини зіркової пари народилися в Англії і, за словами їх мами, навіть між собою часто спілкуються по-англійськи. Артем займається футболом і мріє стати спортсменом, як тато, Павло професійно займається плаванням, а Олексій захоплюється тенісом.

Вони вчаться на подвійний програмі. З 9:00 до 13:30 у нас Cambridge-програма, там всі предмети англійською мовою, з 14:00 до 17:00 у них російська програма, ті ж предмети, тільки російською мовою. Після школи у них додаткові заняття. У середнього басейн, у молодшого теніс, а у старшого футбол. Вони повинні прагнути до досконалості.У нас режим: встали, прибрали ліжко, почистили зуби, одяглися, сіли за стіл, поїли, прибрали за собою тарілки. Вони повинні бути відповідальними. А ще поважати жінок. Я не ношу сумки з магазину, я віддаю їх синам. Вони ж чоловіки, вони повинні розуміти, що повинні за жінку все робити.

© Instagram @mariapoga_

Читайте також:

  • Особлива програма: Марія Погребняк розповіла про ліцей, де навчаються її сини
  • Мотузкові парки та батути: Марія Погребняк розповіла про місця, де можна весело відпочити з дітьми
  • Марія Погребняк розповіла, які телефони купує дітям і чому
Фото на анонс: Instagram @mariapoga