Обіцяного… два роки чекають: Юлія Савічева вперше показала доньку

561

32-річна Юлія Савічева – щаслива мама і дружина. Разом з чоловіком, музикантом Олександром Аршиновим знаменитість виховує доньку Ганну. Однак співачка рідко розповідає про свою сім’ю, а фотографій з улюбленими людьми в особистому блозі артистки і зовсім можна перерахувати по пальцях.

Юлия Савичева с супругом Александром Аршиновым

Але це сталося! Юлія Савічева здивувала передплатників і поділилася спільною фотографією з крихіткою, зробленої в день народження малятка.

Особи Ганнусі не видно, але дещо з того, на кого схожа дитина, зрозуміти можна. Наприклад, дівчинка – володарка світлого волосся. Цим вона явно в тата, а не в рудоволосу матусю. Втім, в дитинстві у Юлії теж була схожа стрижка русявого волосся.

Юлия Савичева с дочкой© Instagram @yuliasavicheva

На честь дворіччя доньки співачка опублікувала в особистому блозі неймовірно зворушливе привітання.

Два роки тому ти з’явилася на світ і наше життя змінилося назавжди! Музика наповнилася новими фарбами, слова — смислами, а кожен новий день – радістю і вдячністю. Спасибі тобі за те, що дала нам все це. Дякую рідним та близьким за терпіння і допомогу – без вас було б дуже важко.

З днем народження, моя насолода! Будь здорова і щаслива, а більшого нам і не треба! Ти ще маленька, але коли-небудь ти прочитаєш наші поздоровлення і привітання зовсім незнайомих тобі людей, і, сподіваюся, тобі буде дуже приємно. Ми тебе дуже любимо. Твої мама і тато.

Зазначимо, що привітання, написані в жанрі листів, Юлія Савічева початку адресувати дочку з її появи на світ. Перше було таким:

Дочка Юлии Савичевой© Instagram @yuliasavicheva

Добрий ранок, моя маленька!

Ти зараз дуже маленька, і швидше за все не розумієш всієї нашої радості і гордості, але настане день і ти прочитаєш це повідомлення. Ти напевно здивуєшся, скільки людей тебе чекали, скільки людей тебе вітали. Як же довго ми до цього йшли. Скільки сил і нервів було витрачено заради того, щоб сказати тобі сьогодні «з добрим ранком»!

Ми бажаємо тобі здоров’я і радості. Будь щаслива і кохана. Все інше суєта і зайве.

Ласкаво просимо у світ! Ми сподіваємося, тобі тут сподобається! Немає таких слів, щоб описати нашу любов і нашу радість!

Для Ганни А. Твої мама і тато. Серпень 2017.

Юлия Савичева© Instagram @yuliasavicheva

У день народження доньки Юля Савічева зізналася передплатникам і в своєму страху. Виявилося, що він пов’язаний з дитиною.

Сьогодні моїй доньці вже майже 2 роки. Стала помічати за собою, що в низці подій, справ і переживань стала дуже боятися щось пропустити, – відверто розповідала співачка. – Кожну хвилину відпустки намагаюся ні на крок не відходити, і моторошно напевно балую, але нічого з собою вдіяти не можу. Мені здається, що дуже страшно почути одного разу від дитини що, мовляв, ти завжди працювала і завжди була зайнята, що не була поруч.

Нагадаємо, одну зі своїх композицій, «Не бійся», Юлія Савічева присвятила маленької дочки. Вона про те, що мама завжди поруч зі своєю дитиною.

Співачка не приховує: народження малюка було їх з чоловіком мрією, на шляху до якої довелося пережити непростий період, пов’язаний зі здоров’ям. Однак зараз це в минулому. Зараз Савічева записує нові треки і намагається поєднувати роботу з материнством. В майбутнє не заглядає, але зізнається, що через кілька років вона знову хотіла б стати мамою.

Сподіваємося, тепер співачка частіше буде радувати шанувальників знімками з Анютою!

Читайте також:

  • Рідкісний кадр: Юлія Савічева поділилася зворушливим фото з чоловіком
  • Юлія Савічева розповіла, до чого призвели солодощі під час вагітності
  • Пелагея вперше поділилася подробицями про народження дочки
Фото на анонс: © Instagram @yuliasavicheva