Особливості вибору настінної сушарки для білизни

1-18-2021


Білизняні сушарки в планах будь-якої домогосподарки мало не кожен день зустрічається сушка випраної білизни. Сучасні пральні машини забезпечуються додатковими функціями, які дозволяють діставати з барабана вже повністю сухі прані речі. Але, виходячи з практики, прання виходить пересушеної, що значно ускладнює її прасування. Тому багато жінок віддають перевагу традиційній сушці білизни в природних умовах. Обрати для себе сушарку ви зможете за посиланням https://posudka.in.ua/tovary_dlya_uborki/sushilki_dlya_belya/sushilki_inercionnye_rolikovye_verevochnye/ обирайте потрібну.

Різновиди сушарок


На балконі одяг висохне в кілька разів швидше, ніж всередині приміщення, якщо мова йде про весняно-літню пору. Не варто переживати, якщо у вас дуже мало простору, адже стельові варіанти вішалок для білизни на балкон компактні і функціональні: їх можна згорнути і прибрати до наступного прання білизни.

Існує кілька різновидів вішалок. Виходячи з місця кріплення, розрізняють:

зовнішню натяжну (кріплення за балконом);
підвісну (кріплення на стелі);
настінний;
підлоговий.
Залежно від способу сушіння білизни розрізняють:

електричний;
звичайний.
Практично всі Вішалки (крім зовнішньої) підійдуть вам як для будинку, так і для балкона. Однак, при виборі важливо звертати увагу на спосіб кріплення і зовнішній вигляд конструкції. Також варто звернути увагу на матеріал конструкції.

Конструкція з алюмінію з часом буде залишати на білизні плями через окислення речовини. Безпечними для одягу вважаються конструкції з пластику, нержавіючої або хромованої сталі.

Стельові сушарки для білизни на балкон
Характеристика стельового виду сушарки для білизни на балкон

Стельові сушарки на балконі відрізняються механізмом дії, який досить простий: одяг сушиться на поздовжніх стрижнях (їх, як правило, 5). Висота стрижнів регулюється завдяки боковим мотузкам.

Так, під час розвішування білизни, ви можете опускати стрижні по черзі до комфортної вам висоти, після чого піднімати їх до стелі. Коли мотузки не зайняті білизною, вони практично непомітні ні оточуючим, ні вам. Крім того, вони зовсім не займають місця на балконі.

Стельові Вішалки для білизни здатні витримати до 20 кг випраного одягу та іншої білизни. Це менше, ніж у зовнішньої сушарки, але при цьому вашій білизні не страшні опади і пил з вулиці.

Стельові конструкції функціональні і різноманітні. Крім простої сушарки, ви зможете знайти конструкцію для делікатного сушіння. При такому способі сушіння можна не переживати за вовняні кофти і сукні — вони не втратять форму.

Крім того, що стельові сушарки не займають корисну площу на балконі, вони дуже просто встановлюються. Завдяки своїй низькій ціні, їх придбання доступне будь-якій господині.