Очима дитини: 6-річний син Ляйсан Утяшевой намалював свою маму

1592

Ляйсан Утяшева, гімнастка, спортсменка, мама двох дітей — Роберта (6) і Софії (4) — активно веде свій особистий блог і регулярно ділиться новинами з шанувальниками. Правда, вона разом з чоловіком — шоуменом Павлом Волею вкрай рідко викладає знімки і ролики за участю спадкоємців.

Проте нещодавно зіркова матуся опублікувала відеоролик, на якому її маленька спадкоємиця у великих сонцезахисних окулярах і фільтрі дуріє і загадує маминим шанувальникам загадку:

Зіграємо в «Що? Де? Коли?»Питання задає Софія Воля, 4 роки ☺️P. S. «Що це?» — це ми явно переглянули радянські мультфільми 🙃

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Oct 17, 2019 at 11:36am PDT

У творчій сім’ї і діти ростуть захопленими. Ляйсан раніше вже демонструвала, наскільки її діти люблять малювати.

Коли діти — художники, тоді мама — маляр 😂 – прокоментувала фото спортсменка.

© Instagram @liasanutiasheva

А сьогодні вона опублікувала малюнки, на яких її зобразив Роберт: він намалював маму і фарбами, і олівцями!

© Instagram @liasanutiasheva
© Instagram @liasanutiasheva

Улюбленому синові в цій нелегкій справі допоміг і тато, шоумен павло Воля. Разом з Робертом він творчо підійшов до питання і зобразив дружину-гімнастку з палаючим серцем.

© Instagram @liasanutiasheva

До речі, нещодавно актриса Марія Кожевнікова теж поділилася роботою свого п’ятирічного сина. Іван написав портрет коханої мами. Знаменитість з гордістю продемонструвала результат творчості спадкоємця:

Автор і за сумісництвом мій син, дуже точно передав мою енергію, мій характер, а над іншим я буду працювати 😂

Так ніс большеват 🙈, в цьому випадку тільки пластику мені на допомогу, але я краще з таким аж надто боюся я всіх цих втручань. Брови «поїхали» 😜, від надлишку почуттів і міміки, буду ловити одну і якось домовлятися з іншого 🤣 Волосся багато, що мене дуже радує, але січені, хоча це легко виправити у перукаря. Особлива моя гордість на цьому малюнку, прошу зауважити, це худі і довгі ніжки 😍 моя мрія! Загалом, комплімент від сина вдався, тепер беремо участь у конкурсі.

© Instagram @mkozhevnikova

Практично всі діти люблять малювати. І якщо перші малюнки своїх малюків мами фотографують, щоб потім, коли підростуть, показати їм результат пустощів, то роботи, створені в більш старшому віці, вже знімають в цілях «пишатися».

Дивимося, що ще малюють діти знаменитих батьків!

Фото на анонс: © Instagram @liasanutiasheva