Перші сережки: Анастасія Костенко і Дмитро Тарасов прокололи вушка однорічної дочки

1264

25-річна Анастасія Костенко і 32-річний Дмитро Тарасов одружилися взимку 2018 року, а влітку стали батьками дочки, яку назвали Міланою. Зараз вони із задоволенням діляться фотографіями та відео з малятком в соцмережах, не приховуючи її від шанувальників. Нагадаємо, що для Анастасії це перша дитина, а у Дмитра підростає ще одна дочка Ангеліна-Ганна, яка з’явилася на світ в першому шлюбі футболіста.

© Instagram @kostenko.94

Нещодавно маленька Мілана відсвяткувала свій перший день народження. В честь цього прекрасного події батьки опублікували зворушливі пости в своїх особистих блогах. Щасливий тато подякував свою дружину за найцінніший подарунок у своєму житті, а зіркова мама поділилася зворушливими фотографіями малятка.

©Instagram @kostenko.94

Пару тижнів тому Анастасія також показала серію зворушливих відео, на яких мала Мілана впевнено крокує під наглядом турботливого тата, а також намагається освоїти фортепіано. Зоряна спадкоємиця росте дуже активною і усміхненою дівчинкою, і шанувальники відзначають, що вона дуже підросла за останній час.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 19, 2019 at 3:32pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 20, 2019 at 12:55am PDT

А вчора ввечері на сторінці молодий матусі з’явилося нове фото спадкоємиці, на якому видно, що зіркові батьки вирішили проколоти їй вушка.

©Instagram @kostenko.94

До слова, старша дочка від першого шлюбу росте дуже красивою дівчинкою: 9-річна Ангеліна ходить в модельне агентство, про що з гордістю розповідає її мама, публікуючи фотографії дочки.

© Instagram @taras2686

Нагадаємо, дочка Анастасії та Дмитра з’явилася на світ в клінічному госпіталі Лапино на світ з’явилася донька відомої пари. Спочатку вони не розкривали ім’я дочки, але натяк на нього був зроблений практично відразу після народження малятка — в дитячій кімнаті, прикрашеній квітами, перебував куля з ініціалами «МД».

© Instagram @kostenko.94
Фото на анонс: Instagram @kostenko.94