Пророча жарт: шведська принцеса Мадлен зізналася, як вона розіграла свого чоловіка про поповнення в родині

816

37-річна принцеса Мадлен (повне ім’я — Мадлен Терезія Амелія Йозефіна) — друга дочка короля Швеції Карла XVI Густава і королеви Сільвії. Однак дочка монарха не живе в палаці. Втім, і в самій Швеції вона теж не живе. Про це вона розповіла в інтерв’ю, в якому чимало цікавих моментів.

Принцеса Мадлен зізналася, що її діти (принцеса Леонор (5), принц Ніколас (4) і дитина Адрієнн (1) не підозрюють про свою приналежність до королівської сім’ї. І живуть вони не в резиденції монархів.

Читайте також:Принцеса Леонор ловить рибу сачком

Нагадаємо, минулого літа сім’я переїхала в Сполучені Штати Америки, у Флориду. Принцеса Мадлен раніше вже кардинально змінювала місце проживання: у 2015 році вона переїхала зі Стокгольма до Лондона, щоб бути поряд з чоловіком. Як розповідав тоді Крістофер о’нілл в інтерв’ю шведському таблоїду Expressen, переїзд в столицю Великобританії був йому необхідний для успішного кар’єрного зростання. О’нілл — фінансист, його бізнес успішно розвивається як у Великобританії, так і в США.

© Instagram @expressenkungligt

Дочка короля Швеції зізналася, в Америці вони живуть як звичайна сім’я: Леонор відвідує балетний гурток, Ніколас займається спортом. Їх сусіди навіть не підозрюють про те, що щоденно вітаються з герцогинею Гелсингландской і Гестрикландской (титули принцеси Мадлен).

© Instagram @princess_madeleine_of_sweden, @princess_madeleine_

Принцеса розповіла, що в її сім’ї розподіляються домашні обов’язки. Приміром, якщо у вихідні дні багатодітна матуся зайнята з молодшою дочкою, Крістофер готує сніданок для Леонор і Ніколаса. Дітвора любить йогурт з пластівцями і тости. Знаменитість зазначила, що її обранець завжди читає дітям перед сном.

Я хочу бути вдома зі своїми дітьми стільки, скільки можу, — не приховує Мадлен.

Принцеса згадує, що їй в дитинстві дуже хотілося проводити час з мамою. Але королева Сільвія не могла приділяти увагу дітям (у принцеси Мадлен є сестра і брат) в повній мірі із-за своїх офіційних обов’язків.

Читайте також:Принцеса Датська сподівається, що Меган Маркл купить у неї одяг для дитини

Однак поки принцеса Мадлен не відмовляється від свого високого титулу. Але в майбутньому їй доведеться робити вибір, зокрема, для своїх дочок і сина. У повідомленні королівської прес-служби Швеції раніше говорилося про те, що діти перебувають у дошкільному віці і у них є час, щоб не порушити національні правила про спадкування престолу. Однак це означає, що як тільки юній принцесі Леоноре виповниться шість років, принцеса Мадлен і її сім’я повинні будуть повернутися до Швеції або відмовитися від королівського титулу дівчинки. У 2021 році це питання стане актуальним для принца Ніколаса, а в 2024 — для принцеси Адрієнни.

© Instagram @princessmadeleineofsweden

Принцеса Мадлен також розповіла в інтерв’ю про кумедний епізод, коли вона розіграла свого чоловіка. У день його народження подарувала імениннику картку з написом «Вітаю з новим членом сім’ї». Мадлен згадує, що Крістофер був тоді шокований, зблід і запитав, чи вагітна вона. Виявилося, що мова йшла про подарунок — це був щеня.

Однак питання про вагітність виявився пророчим! Через два тижні після того самого дня народження принцеса Мадлен дізналася, що чекає третю дитину.

© Instagram @princess_madeleine_

Згадала дочка короля і тему пологів. Наприклад, розповіла, що сутички перед появою Ніколаса у неї почалися під час весілля її брата — принца Карла Філіпа з Софією Хеллквіст (зараз це принцеса Софія). Малюк народився через дві години після церемонії одруження. Мадлен зізналася, вона мріяла про те, щоб води не відійшли під час красивої церемонії в церкві.

Фото на анонс: Instagram @expressenkungligt, @victoriacatherinemeghan, @hkh.prinsessan.madeleine