Свекруха вмовляє мого чоловіка взяти кредит, щоб оплатити весілля його молодшого брата

417

Практично кожній дівчині хочеться, щоб її весілля була красивою. Однак для цього потрібні чималі гроші. На сукню, фотосесію, красиву зачіску… Перелік витрат для організації цього свята о-го-го який. Як раз на цю тему пост Анастасії, яка обурено поділилася своїми емоціями:

Ситуація така. Дівчині брата мого чоловіка-18 років. Вона вимагає пишного весілля. Брат чоловіка сказав: «На весілля я сам зароблю». В результаті зараз два місяці до весілля, він тільки влаштувався. Грошей ні на що, природно, немає.

Їх мати (моя свекруха) просить мого чоловіка взяти кредит. Каже, що вона буде виплачувати. І він уже зібрався це зробити, але їй несподівано дали 300000.

Читайте також:Свекруха ділить онуків на улюблених і нелюбих. І не приховує цього…

Автор цієї історії також розповіла про те, що брат чоловіка і його наречена збираються зіграти весілля в той же день, в який була і її церемонія. Згадує і про підготовку свого торжества:

Ми з чоловіком заплатили навпіл за неї. І його мати дала нам тоді 100 тисяч. Мені здається, перш, ніж щось вимагати потрібно хоч щось мати.

Користувачки Мережі запропонували автору не засмучуватися і відпустити ситуацію.

Скажіть спасибі, що свекруха хоч 100 000 вам дала. Її справа — кому і скільки давати. Не будь у вас, я впевнена, коштів до весілля, від допомоги вам вона б не відмовила (Олена)

Не заздріть… Будьте вище цього! Спасибі Вашої свекрухи, що взяла участь з Вашій весіллям… а так то могла взагалі осторонь залишитися (Джигли)

Якщо грошей немає, навіщо пишне весілля? (Лілі)

Є така мудра істина: потрібно вміти цінувати те, що у вас є (МартовскийКотенокПервоапреленокИюньскийкотвалерия)

Читайте також:Вам подобалася ваша весілля або «переграли» б її?

Більшість матусь в Мережі відзначили, що правильніше було б оплачувати своє весілля самостійно. Вони припустили, що молоде подружжя потім повернуть мамі і свекрусі витрачені гроші.

А хто вам допомагав у проведенні весілля?

Всі фото: Depositphotos