Смачно і корисно: Зара поділилася секретним рецептом для імунітету

1107

Літо — чудова пора для того, щоб запастися вітамінами. Ось і співачка Зара вирішила не втрачати часу дарма і починати свої літні дні з смачного і корисного сніданку. У своєму особистому блозі співачка поділилася приємною сніданком, який припаде до душі всім любителям полуниці!

Кожне прекрасний ранок може починатися з смачного, приємного і корисного сніданку! Полуниця — одна з найулюбленіших ягід, яку можна використати з користю для організму🍓🍓🍓В ній містяться стільки вітамінів!!!!!!!! Вони допомагають зміцнити імунітет, підтримувати роботу серцевого м’яза, знизити тиск, нормалізувати обмін речовин, вивести токсини.

Вам знадобиться:

  • 200 грам полуниці
  • 1 чайна ложка меду
  • Лимон за смаком
  • Гілочка м’яти для прикраси

Спосіб приготування:

Полуничний сік: 200 гр. полуниці подрібнити блендером, додати 1ч.л. меду, лимон за смаком, прикрасити гілочкою м’яти🍓🍯🍋 🌱

© Instagram @strawberry.farm_ekb

До речі, зовсім недавно Марія Кожевнікова поділилася схожим рецептом з шанувальниками, однак рассказаала про інших інгредієнтах, які додадуть лимонаду трохи родзинки:

Ягоди і лимон моєму. Лимон ріжемо на часточки, закладаємо в блендері, туди ж мед і заливаємо водою. Включаємо на хвилину і… лимонад готовий! В кінці можна процідити. Можна додати замість звичайної води або газовану замість меду кленовий сироп. На літо чудовий рецепт!

Рецепт ягодного лимонада от Марии Кожевниковой© Instagram @mkozhevnikova

Нагадаємо, популярна виконавиця Зара виховує двох синів — 8-річного Данила і 6-річного Максима, які неймовірно схожі на свою знамениту маму. Співачка сама займається вихованням і розвитком дітей і намагається не пропускати важливих для них події, незважаючи на зайнятість. Зовсім недавно в інтерв’ю виданню «Аргументи і факти» Зара зізналася, хто доглядає за дітьми, коли зіркова мама їде на гастролі:

Мені дуже пощастило, що в мою відсутність діти перебувають з найкращими дідусем, бабусею та дядьком, моїм братом Романом, який бере участь у їх вихованні – хлопчаки його дуже люблять, він для них авторитет.

© Instagram @zara_music

Варто відзначити, що Зара встигає дійсно все, і у неї навіть вистачає часу на те, щоб займатися спортом і стежити за своєю фігурою. Не так давно на її сторінці з’явилися відео з ефективними вправами на всі групи м’язів для підтримки себе у формі, серед яких є дуже прості, а головне – не вимагають відвідування спортзалу:

  • Скручування преса з піднятими ногами
  • Стрибки з приседом
  • Віджимання на колінах з подальшою розтяжкою спини
© Instagram @zara_music

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 29, 2019 at 2:49am PDT

Фото на анонс: @strawberry.farm_ekb, @zara_music