Солодка парочка: Катерина Стриженова поділилася зворушливим відео зі співаючим чоловіком і онуком

515

Після народження онука Катерина Стриженова регулярно ділиться в мікроблозі новинами про те, як росте маленький Петя. Нагадаємо, що Петя (або, як ласкаво називають його в сім’ї, Петро Петрович) — поки єдиний онук подружжя Стриженовых. Хлопчик народився в шлюбі їх старшої дочки Анастасії з фінансистом Петром Грищенко.

Варто відзначити, що Катерина і її чоловік Олександр Стриженов – досвідчені мандрівники. Почасти це пов’язано з тим, що старша дочка пари вирішила після навчання в Америці там і залишитися. А коли у Анастасії та Петра народився синочок, якого назвали на честь папи, люблячі бабуся і дідусь і заради нього стали літати за океан. Ось і зовсім недавно вони відправилися до Мексики, щоб відзначити шосту річницю весілля дочки.

Щоб привітати дітей з річницею весілля, довелося долетіти до Мексики!Але ми готові хоч на Північний полюс ,тільки живіть дружно і щасливо…І окреме «спасибі» вам, за Петра Петровича! – звернулася до улюбленої дочки і зятя Катерина Стриженова.

© Instagram @strizhenovae

А вчора у блозі популярної телеведучої з’явилося зворушливе відео, на якому дідусь везе на плечах свого ненаглядного онука, який є його копією, про що не раз говорили і члени сім’ї Стриженовых і їхні зіркові друзі. Однак, щоб прогулянка не була нудною, Олександр разом з Петром Петровичем в унісон наспівують пісеньку.

Коли чоловікам добре…вони співають!

View this post on Instagram

A post shared by Катерина Стриженова (@strizhenovae) on Aug 20, 2019 at 11:41am PDT

Прихильники залишилися в захваті від зворушливих кадрів і залишили величезну кількість теплих коментарів під постом Катерини:

Солодка парочка! Добре співають в унісон ! 👍👍👍👏👏👏

Яка милота🥰🥰🥰🥰Внучок творчий малюк👏👏👏👌🏻

Яке це щастя мати двох дочок і отримати в подарунок-онука🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️❤️

Варто зазначити, що відео, на яких присутні дідусь з онуком, завжди набирають величезну кількість переглядів і коментарів. В честь Дня сім’ї, любові і вірності, наприклад, актриса показала, як її чоловік забавно грає з маленьким Петром, ніж привела в вострог численних читачів особистого блогу.

З Днем Сім’ї, Любові та Вірності!!! #дедушкамоеймечты#петяпетрович @alexstrizhenov69#моясемья, – привітала всіх Катерина.

View this post on Instagram

A post shared by Катерина Стриженова (@strizhenovae) on Jul 8, 2019 at 6:08am PDT

Нагадаємо, що Катерина і Олександр Стриженовы є однією з найміцніших пар в російському шоу-бізнесі. Вони познайомилися в далекому 1984 році, коли разом знімалися у фільмі «Лідер». Тоді вони були ще зовсім дітьми, але вже захотіли разом створити сім’ю. Як тільки красуні Каті виповнилося 16 років, закоханий без пам’яті Саша попросив у її батьків дозвіл одружитися. Батьки спочатку відмовили, вирішивши, що все це підліткова примха. Коли через два роки закохані знову заявили, що хочуть одружитися, старше поколоние все ж погодився. Разом Катерина і Олександр Стриженовы вже більше тридцяти років, у них є дві дочки — 33-річна Анастасія та 18-річна Олександра.

© Instagram @strizhenovae
Фото на анонс: Instagram @strizhenovae