Співачка Наталі розповіла про те, який продукт повністю виключила з раціону і чому

491

45-річна Наталія Рудіна, більш відома під творчим псевдонімом Наталі, успішно поєднує кар’єру співачки і виховання трьох синів. Ось вже майже 30 років Наталя заміжня за Олександром Рудиным і в цьому шлюбі з’явилися Арсеній (17), Анатолій (8) і маленький Євген (2).

Зіркова мама не приховує своїх спадкоємців і часто ділиться сімейними кадрами та новинами про них в особистому блозі. Співачка неодноразово зізнавалася в інтерв’ю, що ставши багатодітною мамою, вона реалізувала свою заповітну мрію.

Певица Натали с сыновьями© Instagram @ natali_star74

Днями зірка естради дала інтерв’ю журналу StarHit і розповіла про свій раціон харчування, а також зізналася, що іноді дозволяє собі робити нічні набіги на холодильник. Також Наталія відверто розповіла про візити до косметолога і уколи ботокса.Важко повірити, але цієї весни Наталія відсвяткувала 45-й день народження. Незважаючи на вік знаменитість виглядає чудово і знаходиться в ідеальній фізичній формі. За словами співачки, нещодавно вона схудла до 40 розміру, проте нічого особливого для цього не робила. Більш того, вона зізналася, що часто дозволяє перекус по ночах.

Вдень клюю, як курча, на ходу не люблю перекушувати. А тут діти засинають, і у мене релакс з книжкою і хліб з часником і томатним соком. Їм повільно, медитативно. Сніданок теж важливий повноцінний — мюслі з кислим молоком і медом, тістечка. Насіння поглинаю в шаленому кількості. Зменшила зараз інший продукт — сир, яким заміняла м’ясо, давно його не їм.

Лікар-косметолог, яка давно займається моїм обличчям, сказала, що молочні продукти жінці не потрібні, дають набряклість. Я слухаюсь.

Рацион певицы Натали© Instagram @ natali_star74

Молодший син співачки, Євген, народився всього 2 роки і, за визнанням самої зіркової мами, вона не поспішала худнути і приходити у форму після третіх пологів.

Тіло, звичайно, було ніяке, але я так їм насолоджувалася, – розповіла вона.

До речі, знаменитість не приховує, що регулярно відвідує косметолога і робить уколи краси.

Просто мені потрібно виходити на сцену в певному вигляді. Люди ж впевнені, що я залишаюся дівчинкою. Після перших пологів схудла, і шкіра обличчя трохи обвисли. Тоді вперше звернулася до косметолога. Зараз все простіше: раз — і ниточка, раз — і ботокс. Захоплююча гра. Так до своєї спеціалістка і походжаю з 29 років, — з посмішкою говорить співачка.

Секреты стройности певицы Натали© Instagram @ natali_star74

Наостанок, Наталі зізналася, що лише зараз, після 40 років, нарешті відчуває себе у злагоді зі своїм тілом і радить усім жінкам ставиться до себе, як до божества, щоб у всеозброєнні зустріти кризу середнього віку.

В 20 я здавалася собі толстой, в 25 — старої. А в 45 вже не відчуваю віку. Тіло стало більш гнучке, слухняне. Ловлю себе на думці: раніше, коли дивилася на 45-річних, вони здавалися бабусями. Зараз думаю: ой, такі молоді. Душа не старіє — ще багато енергії, сил, — впевнена співачка.

Певица Натали 20 лет назад и сейчас© Instagram @natali_star74

До речі, раніше, Наталі розповіла, що після консультації з лікарем, вивела для себе систему харчування «долоньки». Її суть проста: ти можеш з’їсти що завгодно, але в обсязі, що не перевищує того, який поміститься в долоньках. Також потрібно звернути увагу, що прийоми їжі повинні здійснюватися через певну кількість годин, наприклад, кожні три години.

Такий режим дисциплінує організм і запускає метаболізм, —вважає Наталі.

Читайте також:

  • Краще, ніж тоді: співачка Наталі показала себе 20 років тому
  • Співачка Наталі розповіла, як пережити подорож із трьома дітьми
  • Тіна Канделакі поділилася секретним рецептом та порадами по харчуванню
Фото на анонс: особистий блог зірки