Тричі мама: Согдіана розповіла подробиці про свої незвичайні пологи

1396

35-річна Оксана Нечитайло, більше відомий під творчим псевдонімом Согдіана, стала мамою втретє. Популярна співачка поділилася щасливою новиною в особистому блозі.

З появою тебе, мій рідний!

3650 г самої безмежної любові!

© Instagram @sogdianamusic

Пологи були стрімкими.

Ледве встигла доїхати до пологового будинку і через кілька годин вже народила, — повідомив журналістам представник співачки.

Читайте також:«Я дуже нервував»: Оскар Кучера розповів про спільні пологи і молодшого сина

А трохи пізніше, коли після пологів минуло кілька годин, щаслива матуся поділилася зі своїми передплатниками емоціями:

Я досі не можу повірити, що ці, 38 тижнів, пройшли так стрімко… дорогі мої, так, я оберігала це стан, не афішувала,- я багато працювала, щоб попереду було гідне майбутнє, щоб не було ніяких «зупинок».

Найдивовижніше, що моя Активна вагітність привела до того, що родовий процес почався на зйомках… У нас з малюком все добре!

© Instagram @sogdianamusic

Молоду матусю буквально засипали привітаннями. Серед тих, хто побажав дитині і його батькам всього самого хорошого, були і зіркові подруги співачки.

Люба, вітаю ! Це чудо і ти прекрасна (Оксана Федорова)

Вітаю матусю і малюка (Нюша)

Согдианочка, радість моя, як же я за тебе рада! Розумниця!!! Вітаю! (Юлія Михальчик)

Зазначимо, що співачка не показала обличчя новонародженого, обмежившись вже став традиційним знімком крихітних ніжок. Їх тримає у своїй долоні щаслива матуся і, швидше за все, тато малюка. Про нього Согдіана не розповідає. Втім, і свою вагітність знаменитість розсекретила практично напередодні пологів.

Коли зрозуміла, що знову чекаю малюка, зазнала подив… Тому що це диво. Ніколи не знаєш, що станеться воно знову чи ні. Пам’ятаю, як у дитинстві на дачі завжди пірнала в крижаний басейн, а мама сварила, кажучи: „Як ти потім будеш народжувати?“ І коли я виросла, мені здавалося, що, можливо, цього й не станеться. Тому кожну вагітність приймаю як диво, нехай з наукової точки зору все зрозуміло, – розповідала співачка.

© Instagram @radiodacha_ufa, @mir_znamenitostei

Про чоловіка співачки відомо лише ім’я — Максим і те, що він державний службовець. Таємне весілля з обранцем, за словами Согдіани, відбулася ще в минулому році.

З роками ставишся до сімейного вогнища зовсім інакше. Не хочеться створювати шум навколо самого дорогого, здійснювати повторні помилки. Щастя любить тишу, я перевірила на собі. Зараз стільки платформ для обговорення і засудження, а порадіє за тебе мало хто, – впевнена Согдіана.

Читайте також:Зірка Першого каналу розповіла про труднощі 3 триместру вагітності

Нагадаємо, співачка виховує двох чудових синів від попередніх стосунків. Від першого шлюбу з індійським бізнесменом Рамом Говиндом на світ з’явився Арджун, якому восени виповниться 12 років, а у другому шлюбі з бізнесменом Баширом Куштовым народився Микаил (9). В одному з рідкісних інтерв’ю Согдіана трохи розповіла про своїх старших спадкоємців і про їхніх відносинах зі своїми батьками.

Зараз мої діти живуть зі мною. Старшого періодично забирає пожити до себе його батько, другий теж бачиться зі своїм татом. Так що діти не обділені увагою обох батьків. І немає ніяких проблем! Іноді набагато легше спілкуватися здалеку. У нас так і вийшло: коли ми не разом, то немає ні ревнощів, ні ультиматумів, а є повага і вдячність за все. І тоді можна про все домовитися і розуміти, що в тебе є людина, яка може тебе захистити.

© Instagram @sogdianamusic

Відзначимо, напередодні пологів Согдіана поділилася планами на майбутнє і заявила, що йти в декретну відпустку не планує.

Як буду управлятися з трьома дітьми? У мене багато помічників. Папи беруть активну участь, є бабусі. Була і прекрасна няня. На цей раз подивимося, якщо вона буде потрібна, то візьмемо. Адже мене чекає робота, концерти.

Вітаємо щасливих батьків з народженням малюка! Чекаємо цікавих новин!

Фото на анонс: Instagram @sogdianamusic