Хутряні шапки — модні тенденції

5-19-2020

Десять років тому хутряні шапки потрапили під опалу модних дизайнерів. Тоді борці за права тварин активно пропагували відмову від носіння хутра. Але вже пару років тому хвиля невдоволення вщухла. І мільйони любителів натурального хутра отримали право носити красиві, теплі речі без жодного побоювання зустріти невдоволення збожеволілої натовпу»зелених». Шановникам шапок з натурального хутра рекомендуємо звернутися за посиланням шапки из меха тут Ви неодмінно зможете вибрати , те що Вам до вподоби.

У цьому сезоні багато дизайнерів охоче випускають на подіум моделей в жіночих і чоловічих головних уборах з хутра. Треба сказати, не представляється можливим виявити однозначну тенденцію сезону осінь-зима 2019-2020. Адже сьогодні модні дизайнери пропонують жінкам і чоловікам величезний вибір фасонів і рішень.

Так, наприклад, любителькам розкішних і багатих хутряних шапок жіночих сподобаються» Козачі » моделі а-ля папаха. Це високі хутряні шапки з об’ємним хутром лисиці, в тому числі, чорнобурки, або норки. Для любительок більш скромних речей-шапки-таблетки. Це, свого роду, варіант папахи, просто трохи сплощений.

Витончені капелюшки з в’язаного хутра актуальні вже не перший сезон. Цього року вони не здають своїх позицій. Причому, ви можете вибрати для себе як скромну маленьку капелюшок, так і вражаючу крислатий. В якості хорошої альтернативи капелюшку, Кепі в цьому сезоні як і раніше актуальні як ніколи.

Романтичним панночкам сподобаються хутряні беретки. Їх слід носити з легким зрушенням назад так, щоб особа залишалося максимально відкритим. Ну і, звичайно, без уваги не залишаться зухвалі, впевнені в собі, спортивні леді. Вони отримають можливість носити вушанки з хутра норки, куниці і лисиці.

Шапки чоловічі хутряні. Що модно?
Сучасні чоловіки все частіше і частіше звертаються до трендів і навіть намагаються їм слідувати. І, що примітно, їм не доводиться для цього жертвувати зручністю і комфортом, адже чоловіча мода практична і естетична одночасно. Отже, в цьому сезоні кутюр’є рекомендують звернути увагу на шапки хутряні чоловічі моделей «вушанка» і на об’ємні головні убори. У моді також кепки з тонкою облямівкою з норки.

Інтернет-магазин головних уборів стежить за останніми модними тенденціями і постійно оновлює свій асортимент. Купивши шапку в нашому магазині, ви можете бути впевнені в тому, що Ваш образ буде стильним і сучасним незалежно від погоди. Дівчата і жінці, які стежать за модою, повинні пам’ятати що важливо не тільки добре виглядати але і бути здоровими.