Це нахабство? Можна бути на весіллі в білому, якщо ви – не наречена?

1730

Підготовка весілля – відповідальний процес. Скільки ж він забирає нервових клітин… А коли ще й подруги (або ті, хто ними колись вважався) підкидають привід для хвилювань, і зовсім стає сумно. Дізнайтеся подробиці цієї історії.

Читайте також:Про що говорять квіти, весільні букети королівських наречених

Одна з користувачок Мережі поділилася історією, яка стала предметом бурхливого обговорення.

На моєму весіллі за дрес-кодом була свобода, але дівчаткам написала, щоб ніхто випадково не вибрав собі сукню з основним кольором — білим. Але одна із запрошених все ж вирішила собі шити білий сарафан з дрібними квітами в підлогу і з декольте. Це з’ясувалося випадково. В результаті наречена попросила прийти на весілля в іншому плаття — у гості не було проблем з гардеробом. «Гостя» так і не зметикувавши, що білий сарафан в підлогу, це грубе порушення правил етикету та зневажливе ігнорування заздалегідь обумовленого умови, вважала за краще не приходити на весілля взагалі і більше не спілкуватися.

© Depositphotos

Подруги почали активно коментувати цю історію. Думки розійшлися: дівчата підтримували як огорченную наречену – адже вона хотіла бути єдиною на своєму святі в білому платті, так і її подругу.

Простіше треба бути всім. Я не розумію цих причіпок за кольорами, невже це ТАК важливо? І корінь проблеми був глибше — люди не хотіли спілкуватися один з одним, тому ніхто не поступився (Оля)

Білий сарафан з принтом явно не схожий на весільну сукню Наречена… звичайно …надто, якісь комплекси в голові видно, що їй недостатньо уваги приділяють… Гостя теж хороша. Загалом, варті одне одного.

Я була на одному весіллі в білому брючному костюмі, внизу був червоний топ, аксесуари і взуття в червоному і чорному кольорах. Але попередньо запитала у нареченої, як вона поставиться до такого вбрання, це її не хвилювало. Тому я пішла спокійно. Та до того часу ще й інший ошатною одягу не було більшого розміру, народила недавно. Мені в якості нареченої також було все одно. Все одно найкрасивіша (Анастасія)

Я дорожу своїми подругами і не змогла б їм диктувати ,у чому приходити, для мене це не прийнятно. І якщо б мені хтось з подруг сказав, що треба переодягнутися, мене це образило. Все-таки весільну сукню нареченої, дуже відрізняється від білого квітка сарафана (Марія)

Якщо вже це правило було заздалегідь обумовлено і наречена попросила, щоб було саме так — не права, звичайно, гостя. Весілля — свято двох людей і всі їх умови потрібно дотримуватися (Linok)

© Depositphotos

Читайте також:Данина поваги: Шарлотта Казірагі одягла на своє весілля сукню в стилі Грейс Келлі

Я думаю, що з боку подружки це або дурість, або банальне неповагу до нареченої. Якщо побажання було висловлено, то потрібно постаратися виконати (Глазастик Фінч)

Мені, наприклад, було взагалі все одно, хто і в чому прийде на моє весілля))) Аби людям було зручно і комфортно. Та й весільну сукню дуже відрізняється від будь-якого білого плаття. Мій висновок: гостя була не права, раз вже наречена просила про це. Але і наречена — нещаслива: так звертати увагу на дрібниці… (Марина)

У одній низька самооцінка, у іншої підвищена образливість. Мені було б усе одно, що гості, я взагалі на своєму весіллі мало дивилася на гостей, насолоджувалася процесом і була рада, що рідні люди поруч зі мною в цей день (ТеперьЖуковчанка)

Нам цікаво і ваша думка: чи можна бути на весіллі в білому, якщо ви — не наречена? А якщо у чорному, як, наприклад, Ксенія Бородіна?

© Instagram @zimamoscow
Фото на анонс: Depositphotos