Чи можна взяти кредит під заставу нерухомості

4-7-2020


Чи можна взяти кредит під заставу нерухомості-правила отримання позики
Кредит під заставу нерухомого майна видається громадянам, які не можуть підтвердити високу заробітну плату. Для отримання грошових коштів потрібно надати документальне підтвердження власності ліквідного майна. Чи можна взяти кредит під заставу нерухомості – це часте питання серед громадян, які не мають можливості надати довідку про доходи. Перед зверненням в банк, важливо вивчити деякі нюанси видачі позик, більш докладну інформацію можна отримати за посиланням подробно по ссылке

Умови отримання кредиту
Банки при видачі позик в обов’язковому порядку вимагають від своїх клієнтів підтвердження доходу, що є гарантією платоспроможності. Однак деякі громадяни, які мають додатковий дохід, не можуть надати відповідну документацію. В такому випадку, кращим рішенням буде оформити позику під заставу власності.

У мікрокредитній компанії можна отримати грошову суму під заставу майна без надання інформації про доходи в тому випадку, якщо вартість майна перевищує позику. Ми пропонуємо нашим клієнтам вигідні умови кредитування досить високий відсоток від оціночної вартості нерухомості.

Однак далеко не кожне майно може бути використано для таких цілей. Як правило банки пред’являють наступні вимоги до нерухомості:

Ліквідність. У разі відсутності виплат фахівці компанії повинні мати можливість швидко реалізувати майно. За такою програмою можна отримати позику не тільки під заставу будинку або квартири. Дозволяється надати документацію, що підтверджує власність земельних ділянок або інших об’єктів.
Відсутність обтяжень. Майно не повинно на момент видачі кредиту перебувати в заставі в іншому банку. А також важливо підтвердити відсутність арештів, заборгованостей.
Кому можна взяти кредит під заставу нерухомості і основні вимоги до позичальника:

повнолітній Вік від 18 до 60 років;
паспорт громадянина РФ;
проживання в Києві або Київській області;
наявність документів, що підтверджують власність споруди та земельної ділянки.